Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsiz çizdiği zaman güzel çiziyor hakkını yemeyelim ama o anlarda ilhammı geliyorda sınırlarının dışına çıkıyor anlamıyorum, stabil değil bu konuda. Bu bölüm cidden çizim kurbanı olmuş, nasıl çizememişse Red Rock'ın geldiği sayfanın yarısını eski çizimlerle doldurmuş...
Red Rock sahnesi için Sabaody'de Luffy'nin Pacifista'ya Jet Pistol ile vurduğu sahneyi kullanmış.Az önce iki paneli yanyana koyup inceledikten sonra farkına vardım.Bu tip çizmesinin sebebi çok büyük ihtimal Corona dolayısı ile asistanlari ile minimum kontaktta olması.
 
Muhtemelen sadece Sanji değil, bütün tayfa yukarıya çıkacak. Herkes kalan son güçleriyle Luffy için vakit kazanmaya çalışacaktır. Merak ettiğim kısım Mom'ın bu işin neresinde olacağı. Şu an baş edilebilir bir güç değiller.
 
king'de 2 sağ kol bloklayabilir ama büyük ihtimal yenemez. queen'i bu gidişle sanji alacak gibi duruyor. zoro bu arc kimseyi almamış gibi olacak ama queen'e şovunu yaptı bence. yukarıda kaido'ya da ağır hasar verir. law, kidd için yine benzer şeyler olur. killer yukarıda çöp gibi kalacak büyük ihtimal. sanji gibi güçlü adam indirse daha karlı olurdu
 
Bu kadar tatavadan sonra bölüm gelmiş.

Oda milletin gazını aldı. Beklentiler farklı diller kadar çeşitli olsada olmayacak duaya amin demek gibiydi olması gereken oldu. Bölüm 1000. Novalar toplaşıp çatıda buluştular ben bunu demiştim sanki öncelerden neyse.


Nihayet beklediğim karede geldi. Bundan sonrası için heycan verici güzel bir maç olmasını umsamda animesi gibi çizimlerde paintte çizilmiş gibi, kalite düşmeye başladı. Oda motivasyonunu yitirmiş gibi wano tüketti adamı.
İlk defa yonko gören Zoronun surat ifadesi bakışlar duruşunda bir sıkıntı var çizimi olmamış. Daha heycanlı, agresif bir poz beklerdim. Kid Killer Law her zamanki vesikalık foto paylaşmışlar, kopyala yapıştır olmuş. Yukardaki kareleri beğenmedim.

Luffy show etkileyici olmuş. Kınlar perte çıkmış. İçlerinden birilerinin ölmesi daha iyi dram oluştururdu. Dramı pek sevmeyen mangaka oldu bittiye getirdiği dövüşün neden es geçildiği ortada. Kınların zaferi görmeleri için yaşamaları gerek, olan Kaidoya oldu hani şanlı ölüm sunacaktın meh..

Luffynin yonkoları bu kadar aşağılaması ancak filmerde olur dedirten cinsten. Ultiye, gemiye g4 açan Luffy Kaidoya g3 neden?
Sürtünmenin etkisiyle ateş bazlı saldırı Kaido için oldukça etkili olabilir. Ejderha ateşine karşı lastik ateşi.. Kaido rakibini hafife alınca küsküyü yedi. Bunu gören Koca Ana, "Oh my god," neler oluyor dostum kafasında. Yonkolar yavaş ve öfkeli novalar sakin ve patlamaya hazır. Neler olacak...

Yamatonun ağzından çıkan kelimerlerle olaylar gelişiyor. Odenin günlüklerinden nasıl çözümlediğini bilmediğimiz bir şekilde tamda yazdığı gibi gerçekleşiyor. Oden bunları nerden nasıl öğrendi??
Yamato Odenin varisi net, hayyalerini taşıyan mirasçısı ilk çıktığı zamanlarda demiştim. Oden gibi oldu, olacak önce Wb sonra Roger , önce Ace sonra Luffy...
Yamato da kendi günlüğünü yazacaktır HŞ olunca.

Ace'in tanışmak istediği büyük adam boşluğunu acı, özlem, öfkeyle doldurduğu kendi babası henüz farkında değil garibim..


Yamatonun bugüne kadar en iyi fotosu net.
 
Sanji Black Maria'nın ağından kurtulsun gelir yukarı.
Gelir gelir
Sanjicinin biri burada. Yalnız senin yanlışın var. Zoro gifters keserken Sanji Momo yu kurtarmak için iki komutanın arasına dalıyordu birini de blokluyordu hatta birinin de gagasını yamultuyordu.
Görünmez olduğu için daldı duyan ikisini aldı sanacak ve ben ona gaga yamulttu demezdim elbise olmasaydı delinirdi derdim :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık