Zoro'yu ne kadar güzel çizmişse, Luffy'i o kadar dandik çizmiş>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Zoro'yu ne kadar güzel çizmişse, Luffy'i o kadar dandik çizmiş>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
işte ben de onu diyorum ya, hikayeye karakter olarak değil taşyıcı olarak katmış :ddOda veriyo sonuçta
Yamato, Oda'nın yazdığı en karakterdir. Oden'im deme nedeni; özgürlüğü tadamadığı için kendi iç benliğiyle bağlantısını kaybetmesi yüzündendir, bu yüzden onun için özgürlük kavramına en yakın bulduğu kişi Oden'e bu kadar bağlı. Az da olsa özgürlüğü tadabilmek adına Oden'im diyerek kişiliğini kaybediyor maalesef. Yoksa sideboob, merchandise falan bunlarla alakası yok yaw. xd dasdsadasgünlüğü bulmuş bulmuş asdfklşhjg sonra da hayatının amacı gibi sarılmış asdjklas
Evet öyle. Belkide hızlı bitirmek istediği içindir.Marco'nun King ile Queen'e müdahele ettiği sahneye gözattım.Tek ben mi farkettim bilmem ama serinin bu seneki bölümlerindeki bazı paneller aşırı özensiz.
Bundan iyi bir şeyle gelmezse bu net olacak benim için.Of nasıl etkilenmişsem rüyamda bir RedRock da ben çakıyordum Kaido’ya.