nEEEeeeYaa ben Marco'nun naptığını tam görmemişim. Meğer bir eliyle King', diğeriyle Queen'i tutmuş.
simplik işte aga, millet açHiç bir alt yapısı olmadan çıkartılar karakter işte. Kimse ben Odem'im diye gezmesini açıklayamaz bana. Nefret ediyorum dediğimde bana laf atıyolar.
Güzel Türk dizisi olurdu??Daha yaratıcı bir sahne olabilirdi. Mesela Kin'emon ayakta zor duruyordur, Kin'emon tam düşecekken,Luffy onu tutup "Arkadaşlarıma bunu yapana gününü göstereceğim" desin v.s
Örnek verdim :d Farklılık ve yaratıcılık olması adına. Türk insanın düşünce dünyası sonuçta.Güzel Türk dizisi olurdu??
Hala böyle sızmaların yaşandığını 1 kez de olsa görmek güzel önceden böyle sızdırmaları Jb'de yapıyordu. Ah ulan Viz.1-2 sayfada eksik bu arada. Bölüm 17 sayfa olmalı ama kapakla beraber 15 sayfa. 29'da tam çıkacaktır.
Bu durumu farketseler, Fransız sitesinin de sonu aynı olmaz mı?Hala böyle sızmaların yaşandığını 1 kez de olsa görmek güzel önceden böyle sızdırmaları Jb'de yapıyordu. Ah ulan Viz.
Şakasına dedim de, zaten Türk dizisi kıvamında gidiyor seri ?Örnek verdim :d Farklılık ve yaratıcılık olması adına. Türk insanın düşünce dünyası sonuçta.
Anon olduğu için bir şey olmaz büyük ihtimal. Tek seferlik ise bu hareket çok saçma ama onu belirtmek lazım, böyle bir riske 1 bölüm için neden girersin diye düşünüyor insan da mantıklı bulamıyorum.Bu durumu farketseler, Fransız sitesinin de sonu aynı olmaz mı?