Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecan anlık bir gelir gibi oldu sonra geri gitti, Luffy yine yumruk atıyor ve yine ula ben korsan kralı olacağım diyor daha farklı olsaydı keşke. :artiz:
 
Bu Kaido da katkısız mal yemin ederim. Her şeyi 1080p kalitesinde izleyerek yiyor. İnsan sıyrılır yada blok filan yapar. Soda yapacağın Yonko'nun. 2 tane malı dama çıkartmış, 4-5 tane de velet var. Ben nasıl zevk alayım gel de anlat şimdi bana.
 
Onu geç, Linlin ve Kaido bu bölümde hiçbir derinliği olmayan, sıradan kötü karakterler gibi çizilmişler. Hareketleri, konuşmaları, tavırları hep bu yönde. İki karakterden de aşırı güçlü imajı alınmıyor, hatta dayak yiyecek kötüler klişesine dayanan karakterler olarak görünüyor.
Linlin'in öyle aptal aptal gülümsemesi bile bana da böyle bir hava verdi.(sol ust panel)


Kaido'da yancı gibi duruyor :/
 
Yamato ne biçim biri abi ben anlamıyom :S Bana şu spoiler gibi defteri verseler ben derim allah belanızı versin bu ne kofti kader lan diye :S Nası ucuz bi roman bu deyip atarım çöpe bi ton manga vardır onu okurum. Bi de kendine görev edinmiş bekliyor kehaneti :S bu ne bağnazlık aga :S Oden gibi Adam olsan kendi samuraylarını yetiştirip alırdın Kaidou'nun kellesini. Rngye güvenip backseat yapmak falan tam e girl olacakmış da imkanı yokmuş gibi. Zaten e girl olsa aylık manikür param diye donate bar açıp sideboob gösterirdi
Hiç bir alt yapısı olmadan çıkartılar karakter işte. Kimse ben Odem'im diye gezmesini açıklayamaz bana. Nefret ediyorum dediğimde bana laf atıyolar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık