Gelecek sene tam bu zamanlar 1000.bölüm yayınlanır. Üstüne 2 hafta filan ara girer. 1001 Ocak'ta gelir. Benim asıl düşündüğüm manga bittiğinde, anime ile manganın bölüm sayısı eşit olacak mı? Manga diyelim 1500 de bitti anime 1453'te filan final verirse olmaz onun da fillersız bir şekilde 1500 de bitmesi gerekir.Anime de 1000. Bölüme 2021 de ulaşılır mı arakadaşlar sizce? Yada 2021 de animede kaçıncı bölüme kadar gelinir?
Neden gereksin ki?Gelecek sene tam bu zamanlar 1000.bölüm yayınlanır. Üstüne 2 hafta filan ara girer. 1001 Ocak'ta gelir. Benim asıl düşündüğüm manga bittiğinde, anime ile manganın bölüm sayısı eşit olacak mı? Manga diyelim 1500 de bitti anime 1453'te filan final verirse olmaz onun da fillersız bir şekilde 1500 de bitmesi gerekir.
Noktalama ve imla kullanımı uyarısında seni sevdim Cartman.Virgül ve nokta kullan lütfen.
Luffy'nin güçlenişi yeterli değil henüz, bence.
Zaten kaç zamandır iki üç manga bölümünden bir bölüm çıkardılar. Senin dediğin gibi yaparlarsa güzel olur da malum Toei :/Gelecek sene tam bu zamanlar 1000.bölüm yayınlanır. Üstüne 2 hafta filan ara girer. 1001 Ocak'ta gelir. Benim asıl düşündüğüm manga bittiğinde, anime ile manganın bölüm sayısı eşit olacak mı? Manga diyelim 1500 de bitti anime 1453'te filan final verirse olmaz onun da fillersız bir şekilde 1500 de bitmesi gerekir.
Bu da Black Clover'ın:Jujutsu Kaisen'le alakalı bölüm de geldi:
Fugishiro'yu Chopper olarak beklemiyordum. Kugisaki-Chan yine hünerlerini gösteriyor.
nasıl anlamadın ki ?Ne desem bilemedim... iyi forumlar...
virgülsüz anlamıyormusun buradanNe dediğin anlaşılmıyor.Nokta virgül,büyük harf bunlar önemli şeyler.