Bana inanmadılar seni çağırdım ben de
Bana inanmadılar seni çağırdım ben de
Bir anda arkalarına gecti zaten.Abi kimse söylemiyor fazla kişi üstünde durmadı ama yanlış mı görüyoruz ?
Luffy yukarı çıktığında herkes oradaydı younkoların önünde hepsi duruyordu luffy bi anda 2 younkonun arkasına geçti zaten ?? işaretleri haaa işaretleri oldu bu efsane bi sahneydi bu bile gaza getirir adamı sen git 2 younko önünden bi anda arkasına geç off sonra zaten kinemonu bul tafarele emir ver sonra git kaidoya tek at Luffy fanları veya one piece iyi takip eden şu noktayı kaçırmasın ben hep diyordum kınları yerde kanlar içinde görünce luffy delirir çıldırır badozlama kaido dalar diyordum fakat adam yukarı çıktı sakin kınların yanına gitti sakin kızması bile abartı değildi bu sayede dikkati dağılmadı gaza gelmedi ve kaido içinden geçti. Önceki luffy düşünmeden badozlama dalardı bence
Binbir Gece Masalları'nda geçiyordu. Lamba cininin efendisiydi. Alaeddin ondan Rukh kuşunun yumurtasını isteyince feci şekilde sinirleniyor efendimin çocuğunu mu getireyim diye ama onu büyücünün istediğini duyunca yatışıyor lamba cini.Bana inanmadılar seni çağırdım ben de
O kadarını da bir zahmet yapabilsinler artık. Ama bu dediğin durumun olmasını mümkün bulmuyorum işte onu diyorum.Luffy tarafından yenilmiş ayağa kalmayacak hale gelmiş bir Bm'yi kelepçeleyip,gemiye atıp,hapishaneye neden getiremesinler denizciler buna mantıklı bir cevabın var mı ?
BM de Kaido da şaşırıyo zaten arkaya geçmesine. Kaidoya olan saldırısında da Kaido görüp tepki veremiyo. Baya hızlı hareket ediyo. Şuanda sakinliğini de koruyor. Kinemonlarla ilgilenmesi, Lawa seslenmesi filan Luffynin öfkeyle değil mantıkla hareket ettiğini gösteriyo.Abi kimse söylemiyor fazla kişi üstünde durmadı ama yanlış mı görüyoruz ?
Luffy yukarı çıktığında herkes oradaydı younkoların önünde hepsi duruyordu luffy bi anda 2 younkonun arkasına geçti zaten ?? işaretleri haaa işaretleri oldu bu efsane bi sahneydi bu bile gaza getirir adamı sen git 2 younko önünden bi anda arkasına geç off sonra zaten kinemonu bul tafarele emir ver sonra git kaidoya tek at Luffy fanları veya one piece iyi takip eden şu noktayı kaçırmasın ben hep diyordum kınları yerde kanlar içinde görünce luffy delirir çıldırır badozlama kaido dalar diyordum fakat adam yukarı çıktı sakin kınların yanına gitti sakin kızması bile abartı değildi bu sayede dikkati dağılmadı gaza gelmedi ve kaido içinden geçti. Önceki luffy düşünmeden badozlama dalardı bence
Flört ettiği kız bile bu gerçeği anlamış Ace'e yol vermiş.Bu bölüm Yamato: Ace'i salla asıl olay kardeşiymiş.