Bunu spoiler yorumlarında da yazmıştım , birkaç arkadaşım ekleme yapmamı ve tekrar paylaşmamı istedi ; o yüzden tekrar paylaşıyorum.
İlginç gördüğüm bir şeyi size sunayım.
Şu panel Eiichiro Oda'nın One Piece'de en sevdiği 3. panel
Şu bilgi verildiğinden beri sorgularım niye en çok bunu 3. seviyor diye ama sanırım anlamış gibiyim.
Burada en önde olan Luffy'ye dikkat edin
Şimdi de bu bölümdeki şu panele bakalım.
İki panel arasındaki tek bağlantı çizim tipi.
Eminim ki bu çizim tipi Kayıp Yüzyıl anlatılırken de çizilecek.Karkaterlerin tam olarak karanlık gözüktüğü bir panelden bahsediyorum.
Acaba Kayıp Yüzyılda Antik Krallıktaki insanlar Buster Call tarzı bir yok oluşun içerisindeyken son zamanlarını gülerek ve eğlenerek mi geçirdiler? Tıpkı Oda'nın en çok sevdiği 3. paneldeki gibi.
Belki D.'lerin ölürken gülümsemesi buraya bir atıftır.
Eğer bu çizim tipi ile çizilirse çok güzel ve epik bir sahne olur şahsen. Oda'nın neden bu sahneyi de çok sevdiğini anlamış oluruz. Bu parti sahnesi öncesi kurtlar saldırmaya hazırlanıyorlardı ve bir anda olaylar gelişiyor ve Luffy'nin davetiyle partilemeye geçiyorlardı.
Ben şahsen Eiichiro Odanın bu sahneyi boşuna sevdiğini düşünmüyorum. 1. ve 2. sahneyi sevmesinin bir sebepleri vardı çünkü.
Acaba Robin burada , o çok öğrenmek istediği Kayıp yüzyılın bir sahnesine mi tanık oluyor?
Bilmiyorum ama eminim ki Eiichiro odanin en cok sevdigi 3. sahnenin ve bu çizim tipinin bir olayı çıkacak.