Düzenliyim hemen@Cavitq11
En alta karınca duası gibi not yazman bir işe yaramaz. :/ Yorumları okumasaydım anlayamazdım genç hallerinin alınması gerektiğini. Karakter tanıtımlarının başına büyükçe yazabilirsin.
Genç hallerini alıyorsam oyumu değiştiriyorum öyleyse.
Genç Garp halleder onu.Mangaka kafadan Kaido alır diyorsa zaten 1-0 öndeler. Kaido, Shanks'ı çizer.
Ne zamandan beri meyveli>meyvesiz diyoruz?Mangaka kafadan Kaido alır diyorsa zaten 1-0 öndeler. Kaido, Shanks'ı çizer.
Sakazuki, Dragon'un peşinden gider, hiç acımaz. Ne kadar hayvan ve dayanıklı olduğu malum.
Meyvesiz Garp ve Rayleigh ise Teach ve Mom'a ne yapsın. Teach çeker Mom gömer ya da Teach çeker deprem ile kendi gömer. Teach çeker Sakazuki gömer. 2. takım her türlü kombinasyona açık ve hayvan gibi meyveler var ama 1. takım daha bireysel ve meyvesiz olmanın dezavantajını çok ağır öderler.
Meyve su götürmez bir avantaj şimdi kabul edelim. Bir taraf sürekli haki korunmak zorunda ama diğer taraf dinlenip sadece meyve ile idare edebilir o sırada kendine haki basabilir. 1 vs 1 de belki meyve öne çıkmaz ama burası için büyük avantaj. Meyvesi Akainu seviyesinde biriyle magma Akainu aynı olamaz tek açıkta büyük zarar verir. Garp ve Ray biri zor duruma düşse uzakta kalsalar sıkıntı. Ama Akainu'yu kıstırsalar, Teach uzaktan oraya deprem falan sallar.Ne zamandan beri meyveli>meyvesiz diyoruz?