Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Tsuru İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    193
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür OP'ye iyi doyduk da haftaya Japonların bayramı nedeniyle ara veriyorlar. Eğer ara vermeselerdi yüksek dozda OP almaktan hastanelik olabilirdik.

Neyse konuya dönecek olursam pek ilerleme olmadı. Luffy'nin Zoro'ya kılıcı koklatmaması komik geldi biraz. Artık iki hafta sonraki bölümde belki bir şeyler değişir.
 

Üye silindi 1004

Bu ezberi bozan olaylar oldu ama seride. Buggy'nin Mihawk tarafından kesilmemesi bence Oda tarafından bilerek yapılan bir şey. Mihawk'ta haki yok değil ya da Oda orada saçmaladı da değil. Buggy kesilmez olacak cevap.
Buggy'nin şöyle bir avantajı var gelen darbeyi görürse kılıç ya da bıçak kendisine isabet etmeden önce o noktayı bölüp hakili vuruşu aşırtabilir
 
Diyelim Aokiji ile vs atıyorsun.

Aokijinin ürettiği buzu hakiyle durduramazsın veyahut. Çevre de buzd
an heykel yaptığı kişileri çözemezsin.

Hawkinsin gücüde bu tarz ama yinede karışıklık var biraz.
 
Buggy'nin şöyle bir avantajı var gelen darbeyi görürse kılıç ya da bıçak kendisine isabet etmeden önce o noktayı bölüp hakili vuruşu aşırtabilir
Aynen bu tarz bir çalışma mantığı da olabilir. Onun dışında vücudu artık öyle bir özelliğe sahip olduğu için kessen bile yine zarar almıyor olabilir.
 
Luffy, topu dikip ahizeyi düşüren, sağı solu dağıtan hiperaktif misafir çocukları gibi. Zoro da bildiğin çocuk bakıcılığı yapıyor. :D
 
Çok değil 20 bölüm bile geçmemiştir Sanji Luffy'i korurken niye b.haki basmıyor diye yükleniyordu insanlar haliyle b.haki'ye yönelen Zoro'dan b.haki basmasını bekliyor insanlar yani yüklenme gibi bir şey yok. :D
Hatırladığım kadarıyla orada Sanji'ye yüklenilmesinin sebebi koka basmaması değil, koka kullanamadığının düşünülmesiydi. Daha önce kullandığı görülmedi çünkü. Hala görülmedi gerçi. Farklı yani.
 
Zoro'dan kan çıkmış, kanatmışlar Reis'i sabahtandır hattı müdafaa ediyorum burada :oleyo2:
Olay Zoro'nun kanayıp kanamaması değil be Red daha önce ki sayılarda Sanji Luffy'i korurken mermiler koluna orasına burasına isabet ettiğinde bu adam niye b.haki basmıyor diye yükleniyorlardı Zoro gibi b.haki'ye yönelen bir adamın b.haki basıp o çivilerden hasar almaması en azından hasar alacaksa bile hasarı indirgemesini bekliyor insan Zoro yüklenmiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık