Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro budur:
Sanji budur:
Don't stop Nami!
Burası zaten yüz karası
Burada da sıvıyor.
Ama midesinden henüz Dof çıkmamış Violet'e gelince:
Dünyanın en tehlikeli denizinde, yardım çığlığı atan çocukları terk etmeye çalışır, lafına güvenmez ama bu metreisn göz yaşlarına lap diye güvenir.
Buna cevap vermez ama şimdi Sanji fanları, ölü taklidi yaparlar.
Bari şu resmi kullanaydın :)
 
Luffy'e korkak derken gerçekten doğruyu söylediğine emin misin? Adamın nihai amacı dünyadaki en özgür korsan olmak. Bunlar aldatmacadan ibaret. Geçiniz.
Senin tanımınla oluyor arkadaş, ben demiyorum. Sen Luffy'nin vuracağı adama Zoro'nun neden vurmadığını sorgulayıp korkak kedi diyorsun. Al işte ikisi de bilmiyor Kutsal Ejder ne ama tepkiler? Demek ki boş yere Zoro'ya gömmeye gerek yok kaldı ki Zoro'nun aynı pozisyonda daha da agresif davrandığı bir gerçek. Zoro şimdi korkak bir adam mı oldu? Zoro korkaksa Luffy de korkaktır. Zamanında Kid'e de buradan çakılmaya çalışılıyordu.
 
Kaptanını dövmesini normal buluyorsun yani Sanji'yi neden sevdiğin ve desteklediğin anlaşıldı üzücü... Nami şakasına dövüyor Luffy'i. Sanji düşman bölgesinde kaptanının onuruna saldırdı. Orada Zoro olsaydı Sanji o tekmeyi atabiliyor muydu acaba Luffy'e?? Bacağını eline verirdi topal Sanji derdik.
Luffy'i rolü açığa çıkmasın diye dövüyor orada. Bir yerden sonra Luffy de gerçek Sanji böyle yapmazdı deyip karşılık dahi vermiyor zaten...
 
Sanji'nin gitmesiyle Robin'in gitmesi ne alaka affedersin? Sanji gitmese Big Mom, Germa'yı yok edecekti. Hani Germa beceriksizlikleri ve kötülükleriyle dokuz dağ ve sekiz denize nam salmış rezil aile. Big Mom, Sanji'nin bireysel varlığını ya da tayfasını tehdit etmiyordu. Big Mom, Sanji'yi istismar eden, üstünde etik olmayan deneyler yapan ailesini tehdit ediyordu. Germa'da Zeff'i tehdit ediyordu. KOSKOCA MUGIWARA 'sen istersen East Blue'ya döneriz onları ölene kadar koruruz' demiş. Yıkık Sanji orada hala trip atıyor.
O bölümleri baştan oku bence. Gerçi Sanji nefretiniz ve önyargılarınızın okuduğunuz bölümleri unutmakla alakası olduğunu sanmıyorum ya neyse :) Bak bakalım Big Mom kimi tehdit ediyordu ve Sanji gitmeseydi n'oluyordu:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık