Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

O zaman Kutsal ejder olduğunu bilmiyordu. Aradaki fark o. E. Oda çok zeki bir adam o herifin K.E olduğunu öğrendiğin de neden atılmadın derler adama?
Doğma büyüme East Bluelu Zoro için kutsal ejderler hiçbir şey ifade etmez. Sanji, zorda kalsa Kutsal Ejder ayağı da öper.
 
Sanji gitmeseyi güle eğlene tayfa yol alacaktı yani. :)

Sonuç olarak Sanji gittiği için hatalı diyebilirsin, Luffy'ye güvenmedi diyebilirsin fakat Zoro'nun yaptığı davranış da adamın karakterine hiç yakışmadı diyebilmen lazım. İki yıl önce resmi üye olmayan Robin için gösterdiği iradeyi Sanji için gösterememiştir. Siz istediğiniz kadar allayıp pullayın adamı.
Yahu karakterine neden yakışmasın? Zoro hep böyle biriydi ki. Ben bir gıdım garipsemedim böyle davranmasını. Usopp'a ultimatomu veren adam Zoro değil miydi? Adam resmen kendi içerisinde en tutarlı One Piece karakterlerinden biri olabilir.
Tamam işte hacım yıllarca zeff ile vakit geçirmiş. Zeff’i daha çok sevmesi doğal zaten :)
Ama tayfası için canını verir bunu birçok kez gördük.
Yahu ben onu reddetmiyorum ki. Buradaki mesele kendi canından çok önem verdiği, öz değerleri ve başka insanlara karşı takındığı tutum. Mesela Monet, o da Dof için canını verdi, bu puştun, yavşağın önde olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki.
 

Üye silindi 1004

Zoro'nun anası babası belli değil ki nereden bu kesinlik? Anası babası atası belli olmayan birinin gelip Prens Sanji'ye laf çakması onu kıskandığının belirtisidir.
Neresi prens yahu? Ailesi bile vasıfsız, yıkık, bencil ve potansiyel yoksunu bir sümük olduğunu anlamış çöpe atmış Sanji'yi. Zeff meslek öğretmiş koluna altın bilezik takmış. Muhtemelen Zeff, Sanji'nin kaptanını dövdüğünü görse... Muhtemelen esaslı bir tükürüğü Sanji'nin çarpılmış kaşlarına yapıştırırdı.
 
Sanji çöp, durumu asla değerlendirmez. Kadınsa haklıdır. Değilse duruma göre. Pardon düzelteyim. Güzel kadınsa. Mesela Linline asla böyle düşünmez. Çünkü tipi değil. Luffye neden Linline vurdun demez mesela. Ama gidip Robin henüz tayfaya katılmamışken laf etse Luffye, beni üzdü diye hemen saldırır Luffye sorgulamadan.
 
O zaman Kutsal ejder olduğunu bilmiyordu. Aradaki fark o. E. Oda çok zeki bir adam o herifin K.E olduğunu öğrendiğin de neden atılmadın derler adama?
Aynı Luffy'nin Kutsal Ejder'i gördüğü andaki tepkisi.

Luffy Kutsal Ejderleri bilmiyordu, onlara zarar verilince Amiral geleceğini bilmiyordu. O zaman senin tanımınla Luffy korkak pısırık bir kedi yavrusu:gamyon:.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık