Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Weevil Marco'ya itibar kazandırmak için şişirilen bir balondur, yenilince Marco senpai diyip peşinden gezecektir.
 
Zoro kılıcı aldı mı almadı mı?

Şimdi olayın olduğu yerde iki bölüm var. 1.si Zoro’ nun idam edildiği kısım, diğeri de bu idamı izleyen yöneticinin olduğu kısım. Yönetici kılıcı övüyor ve kınına sokuyor. Sonra Zoro ile karşılıklı konuşuyorlar. Zoro slashı atıyor ve yöneticiye arkasını dönüp aksi istikamete doğru yöneliyor ama bu esnada kılıcın yöneticinin elinden çıktığını görüyoruz. Muhtemelen bir sonraki bölümde Zoro kendisini idam edecek olan(baş ucunda duran kılıçlı kişi) adamı indirip geriye dönecek ve boşta olan kılıcını alıp oradan ayrılacak. Ben böyle anladım :(
 
Bıcak olayı tamam Zoro kılıcı bırakmaz.Uzun süre tek kılıç ile idare edebilir ,1 kaç sağlam dövüş yapıcaktır tek kılıç ile.
 
Abartıya karşı çıktım sadece. Abartının aksini göstermesi güçsüz gösteriyor anlamına gelmesin bence. Bana göre hiç kasmadan yapmış olsa direk kolunu sallar yine slash çıkarırdı ortaya.
Zorlanıp damarlarının belli oluşu bence slashten değil, anlık hız kazanması ve hafif dönerek yaptığı manevradan kaynaklı vücudunun gerilmesi. Slashi atmasıyla 15 metre ileri sıçraması anlık ve oturduğu yerden o noktaya geliyor. Ayakta hazır pozizyondan değil. Ter olayı ise Kinemon'dan özür dilediği karede dikkat çekiyor. O da sözünü tutamamamış olmasındandır diyorum. Hem zaten amaç adamı kesmek gibi görünüyor binayı değil. Slashi de bu sebeple atmıştır. Bıçakla birini kesmek için atacağı slash de Zoro'yu yormaz.
 
Son düzenleme:
marco'nun gelmemesi diye bir durum olmaz diye tahmin ediyorum. En fazla ertelenir ya da başka bir destek güç sağlar. Neco o kadar yolu ben gelmiyorum lafını duymak için gitmemiştir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık