Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734: Rommel'in Kasırgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

teori uçuk o konuda bişi demiyorum ama op de neler görmedik neler. sabo nun ölmediğine bahis açsak 1/20 verirdi heralde. wb o roger a girenlerin 100 katını marineford ta yedi zor öldü ama roger 2 çubuğa ölecek büyük soru işareti. 1 yıl bekleme büyük soru işareti. luffy nin annesinin hala bilinmemesi büyük soru işareti. dragon da bıyık olduğunu düşünün ben roger a benzetiyorum şahsen.

not: gençleştirme gücü olan biri olabilir devrimciler arasında imkansız deme, belkide sadece boyatmıştır :D
Roger zaten 2 çubukla ölmüyor hastalık yüzünden ölüyor.Hasta olduğu ve garanti iyileşemediği belli Crocus sadece uzatabilmiş.Bu arada o 1 yıl bekleme olayında ise Ace hangi ara oldu sence ? Tayfa dağıldı ve son 1 yılını güzel bir şekilde geçirmek istedi.Sonra belki çocuğu bakmasını söylemek için yakalandı ve Garp a anlattı."Ölmeyeceğim ortak" olayı iste Chopper ın Davul adasında ki babası denebilir o adamın yaptığı konuşma boşa değil.Konu sadece unutulmamak .Ama bana göre Dragon Rogerın tayfadaydı vede gerçeği öğrendi ondan sonra kurdu Devrimcikleri.Ki benzeme olayına gelirsek uzaktan yakından alakaları yok.
 

Alpamis

frzzturk

Aklınca iş yapıyorsun.Ben forumda öyle birşey dediğimi mi ima ettim sence.Hem ben söylemiştimle alakası yok.Animedeki bir bölüm vardı ordan hareketle bu sonuca varmıştım
 
Manga kapağında ki sake kasesi çiziminden sonra wikia da Sabo ile ilgili ne yazıyorsa umrumda olmadı. Hep kesin yaşıyor gözüyle baktım.
 
ben bu teoride çok düşünmüştüm zamanında bence dragon ile roger aynı kişi çıkacak sonunda bunu daha usopp un köyündeki adamın marine yi aldatıp başkasını idam ettirdiği zaman düşünmüştüm. hastalığı ise bir aldatmacaydı sırf korsanlıktan ayrıldığını tayfaya mantıklı gösterecek bir yalan. tayfa dağıldıktan sonra rayleigh in dediğine göre 1 yıl roger dan haber alınamıyor. bu sürede olanlar tamamen muamma. neden tayfa dağıldıktan hemen sonra değilde neden 1 yıl bekledi. eğer oda nın mantığını biraz anlamışsak bu arada çok şeyler olduğunu düşünmek mantıksız değil. beni bu teoriye bağlayan dayanağım roger ın rayleigh le son görüşmesinde "ölmeyeceğim" demesiydi. belki mecazi anlamda fikirlerim yaşayacak adım yaşayacak belkide gerçekl anlmada ölmeyeceğim demek istedi. bu teori doğruysa luffy nin annesi ile ace in annesi aynı kişidir diye düşünüyorum tabikide.

asıl bence kötü d. diye tanımladığım d.leri temsil eden karasakal ın anne ve babası kim? neden bu kadar güç delisi?amacı ne? bence d. ler eski dönemlerde iyi ve kötü olarak ikiye ayrıldılar. amaç kayıp tarih ile ilgili bir taraf dünyanın barışı (garp luffy roger gibi) bir tarafta kaosu veya hükmetmekmeyi isteyen kötü taraf (karasakal gibi) tan oluşuyor. bu teoride eksik tarafım teach gibi kötü başka d. görmemiş olmamız.
Ace' in annesinin öldükten 3 yıl sonra Luffy'i doğurması dahil güzel güzel okuyordum. Ta ki , Karasakal'ın kötü olduğunun yazdığı yere kadar. Eğer karasakal kötüyse Roger katıksız ... ..udur. Kötü d , iyi d nedir ki? Garp dışında iyi denebilecek herhangi bir d. var mı acaba ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık