Alpamis
Beyler annesi bence şuana kadar bence hiç gösterilmedi.
Zoro'nun oyunları hep bunlar, halbuki zoro'nun babası belli değil :/Konu nasıl Luffy'nin anasına geldi gene
Luffy ve zoro kardeş çıkacak.Dragon krallık flashbacklerindeyken niye dojo gösterildi sanıyorsun.Luffy gibi çocuğu koymuş dojoya çekip gitmiş adam :/Zoro'nun oyunları hep bunlar, halbuki zoro'nun babası belli değil :/
Aslında teknik olarak ben başlattım..Başlatmaz olaydım ben sadece sabo eğer işe yararsa Dragon hakkında birşeyler öğreniriz dedim Konu Dragon ile İva nın fantezilerine kadar gelmişKonu nasıl Luffy'nin anasına geldi gene
Dragon Wb'nin hayalini çalan adam her tarafa çocuk yapıp bırakmış!Luffy ve zoro kardeş çıkacak.Dragon krallık flashbacklerindeyken niye dojo gösterildi sanıyorsun.Luffy gibi çocuğu koymuş dojoya çekip gitmiş adam :/
Normaldir. 750 bölüm olmuş babası hakkında 3 kelime biliyoruz annesini bilmiyoruz bile Garp onaylamasa Dragonun babası olduğunu da inanmazdım. Ailede bu kadar salak,saf bir adam yok, Garp var diyeceksiniz de salak taklidi yapan akıllı adamlardan o ayrı. Anne tarafına çekmiş deyip topu atıyoruz ama hadi bakalım.Aslında teknik olarak ben başlattım..Başlatmaz olaydım ben sadece sabo eğer işe yararsa Dragon hakkında birşeyler öğreniriz dedim Konu Dragon ile İva nın fantezilerine kadar gelmiş
O konuda garp saf ama salak değil nasıl saf duvarı havalı giriş olsun diye kırmak sonra ast larından emir alıp duvarı tamir etmek saflıktır.Ama kesinlikle salak değil. Luffy çoğu özelliğini garp tan almış ki Oda garpın küçüklüğünü çizmişti aynı Luffy macera meraklısı.Dragon aşırı ciddi oluşu vede Luffy e hiç benzememesi ayrı bir konu zaten Oda nın açıklaması gereken daha çok şey var..Normaldir. 750 bölüm olmuş babası hakkında 3 kelime biliyoruz annesini bilmiyoruz bile Garp onaylamasa Dragonun babası olduğunu da inanmazdım. Ailede bu kadar salak,saf bir adam yok, Garp var diyeceksiniz de salak taklidi yapan akıllı adamlardan o ayrı. Anne tarafına çekmiş deyip topu atıyoruz ama hadi bakalım.