Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında dünya hükümeti vs 4 imparator dediğimizde , ya 1 tanesi ile zor baş ettiler 2 tanesi siler süpürür hükümeti deniyordu.

Adamlar resmen Im sama emri ver çizelim diyor.
Yılların getirdiği takım halinde savaşmayı geçiyorum direkt.

Akainu, 3 Amiral, Kong, Sengoku, Garp, 2 yeni Koramiral 9 kişi eder. Bunlar 4 Yonko ve 4 Sağ Kol karşısında galip gelir diye düşünüyorum. Geriye kalanlar için kalan Denizciler, CP, Gorosei, Im-sama, Shichibukai, Pacifista ve diğer güçler yetecektir. Çok fazla karakter var. MF'de Vergo bile yoktu. Atıyorum Kong yalnız değildir. Onun da yanında Bogard gibi bir yaver vardır. 4 Yonko'nun WG'nin karşısında durma ihtimali yok bence.
 
Denizci İstihbarat bilgilerinden dolayı aşağı yukarı her korsanın(ün yapmışları kastediyorum) gittiği adaları , güzergahları biliyorlardır.
Arabasta, balık adam adası vs bunları hep biliyorlardır. Fakat ilişki olarak bağlarını bilmeleri tamamen istihbaratlarının gücüne bağlı.
Shirahoshi’nin gücünü biliyorlar mı? İşte asıl soru bu.
Şuan arkada gergin bir müzikle ince eleyip sık dokuyor bölümleri oda.

Vivi olayında benim şüphelendiğim ekstra bir durum daha var.

Bilindiği üzere tayfamız Robin ile Arabasta’da tanıştı. Robin’in orda bulunma amacı neydi?
BİNGO!
Poneglifler ve antik bir silah peşindeydi. Eee koca WG nin bunu bilmeme ihtimali var mı Peki? Sadece Ohara’dan kalan tek kişi olduğu için değil de başka sebeplerden ötürü de Robin’in peşindelerdi bence.
Bu antik silah arayışının Vivi ile bir bağlantısı olduğu ihtimali bu bölümde güçlendi. Fujitora’nın Kobra’ya mektubu, Goroseilerin onu zikretmesi ve bildikleriyle ortalığı bulandıracağını söylemeleri...

Teori yazmaktan anlamam ama burada mükemmel bir ekmek var.
Hak veriyorum ama Vivi bağıra bağıra konuştu tayfa ile olan son konuşmasını. Shirohoshi'nin de silah olduğunu bilen çamur bataklık bir andaval var.Shirahoshi'nin gücünü bildiklerine eminim çünkü yüzüne bir kılıç saplıydı.Vivi nin resmi ölüm değildi ama doğrudan İm'nin dikkatini çekmişti. Robin konusunda da yeterli bilgisi var Vivi nin .
 
Doflamingo'nun burada bahsettiği kişinin Im olma ihtimali?
Fikir bir ihtimal Im'ın olabilir fakat en fazla Gorosei'ler aracılığı le Dof'a söylenmiştir ki bana kalırsa bu Dof'un görüştüğü bir adam vardı. Hatta ''Shichiliği bırakırım'' gibi bir şey diyordu onun aracılığı ile söylenmiştir.
 
Evet öyle yaptı. Lakin bu kral ve Gorosei neredeydi o zaman , madem adını ver ölecek kişinin öldürelim diyorlar. Sorum buydu benim. Aradaki farkı gördün mü? tutarsızlık var. Basitçe Roger'ın kafasını neden alıp korsan çağını başlamadan bitirmiyor bu adamlar?
Öngöremediler muhtemelen ancak senin düşüncenden yola çıkarsak madem ki bu D ler bunların düşmanları neden bu kadar palazlanmalarına izin veriliyor ki?
 
Im in hedefinde 3 kışı var onların üzerine bıçağı saplamış zaten Adam. Luffynin wanoya gideceği için ilk etapta groseilerin saldırısına maruz kalmayacaktır düşüncesindeyim. Luffyde orada bir şekilde Kaioduyu indereceğine göre OP başka bir seviyeye girip Raftel yoluna girilmiş olacak. O aşamadan sonrada GRoseilerin luffyi öldürebileceğini beklemeyiz. Son savaşa doğru yol görünür gibi. Ayrica TEACH VE LUFFY birbirlerine benzeyen karakterler. ikisi de oluşturulmuş düzeni bozan karakterler. Birisi shiciyi bozdu, birisi yonkuoluk olayını . İki meyve olayı ve meyve avcılığı ile de düzenin içine ettiler. Hedefde olmaları normal gorunuyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık