Bu yorum beni beni aldı sanırım , hala gülüyorum aklıma geldikçe .Shanks bile çıkabilir luffynin annesi yani bu saatten sonra
Bu yorum beni beni aldı sanırım , hala gülüyorum aklıma geldikçe .Shanks bile çıkabilir luffynin annesi yani bu saatten sonra
Mihawk reisin peşini bırakmayacağız, reisin gücünü her geçen gün daha fazla fark ediyoruz.Zaten sırf yüksekte kalalım diye yaptıklarını söylemiyorum ki ben.Artık nasıl bir amaçları varsa dünyayı parçalara bölmek istediler.Ben kralım tanrıyım böyle istiyorum diye bile olabilir.Bunu başardıklarında da Red line otomatik olarak yüksekte kaldı.Çünkü silahın ateşlendiği yer orasıydı.Hatta tam olarak Mary Geoise idi.Böyle olabilir.Yeni dünyayı o noktada dizayn ettikleri için orayı kutsal ilan etmiş olabilirler.
Senin dediğin şekilde Red Line oluştururken kara parçalarını çekip büyülterek biraraya getirip yükselttiler mi yani.Bu aşağı yukarı yönlü hareketle mi tek parça olan dünyayı şu anki haline getirdiler.Bu bana baya bir zorlama geliyor o yüzden silahı orada ateşlediklerini düşünüyorum.
Aynen bu da var haç olayı Mihawk konusunda hep gözümüze sokuldu.Bağlantı olmaması çok zor her dakika yeni birşey farkediyoruz.
Bunlar her yonko tayfasından bir Squardo bulurlar, buna emin oldum bu bölüm.Zamanında dünya hükümeti vs 4 imparator dediğimizde , ya 1 tanesi ile zor baş ettiler 2 tanesi siler süpürür hükümeti deniyordu.
Adamlar resmen Im sama emri ver çizelim diyor.
Kendileri harekete geçecekler fena şeyler olacak.4 isim için dördü ayrı ayrı gidecek bence.Zamanında dünya hükümeti vs 4 imparator dediğimizde , ya 1 tanesi ile zor baş ettiler 2 tanesi siler süpürür hükümeti deniyordu.
Adamlar resmen Im sama emri ver çizelim diyor.
Doflamingo Mary Geoise'in savaştan sonra kurulduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam.Zaten sırf yüksekte kalalım diye yaptıklarını söylemiyorum ki ben.Artık nasıl bir amaçları varsa dünyayı parçalara bölmek istediler.Ben kralım tanrıyım böyle istiyorum diye bile olabilir.Bunu başardıklarında da Red line otomatik olarak yüksekte kaldı.Çünkü silahın ateşlendiği yer orasıydı.Hatta tam olarak Mary Geoise idi.Böyle olabilir.Yeni dünyayı o noktada dizayn ettikleri için orayı kutsal ilan etmiş olabilirler.
Senin dediğin şekilde Red Line oluştururken kara parçalarını çekip büyülterek biraraya getirip yükselttiler mi yani.Bu aşağı yukarı yönlü hareketle mi tek parça olan dünyayı şu anki haline getirdiler.Bu bana baya bir zorlama geliyor o yüzden silahı orada ateşlediklerini düşünüyorum.
Aynen bu da var haç olayı Mihawk konusunda hep gözümüze sokuldu.Bağlantı olmaması çok zor her dakika yeni birşey farkediyoruz.