Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya geçen haftaki şapka kaaların kaptanına aitse?:oleyo2:
Bence yeni çok güçlü düşmanların görünmesi yakındır.

Shanks reyizin yamuk çıkacağına bende inanmıyorum. Oraya politik bir görüşmeeye gelmiştir.
 
Bu Lucci tam bir gerizekalı yav. İnsan az akıllanır bir karakterde az zeka ve şeref olur. 2 yıl sonrası biraz kendine gelmiştir diye düşünüyordum ama beni şaşırttı.

Son bölümlerde ve önce ki bölümlerde pek çok yapboz parçası gördüm uzun bir düşünce geldi aklıma eğer parçaları iyi birleştirebilirsem 2-3 saat sonra güzel bir teori konusu açabilirim. Bu arada bölüm fenaymış.
Herkes Crocodile gibi değil be emo dayak yiyince akıllansın.
 
Oda bey hakiyi anlatırken zetsuyu unuttu belli ki sadece Shanks değil Sabo da ortalıkta dolaşıyor ve diğer komutanlar da yakında.
Sabo ve diğer komutanlar neyse derim anlarım güç seviyeleri yada tehditkarlık seviyesi çok yüksek olmayabilir derim. Ancak koskoca imparatoru nasıl fakedemiyorsun, yada Deagon’u. Sanırım bu duruma fazla takılmamak gerek.
 
Önceki sayfaların birinde arkadaşın biride demiş bende düşünmüştüm bunu Shakky kesinlikle bu Rocks o
Crocodile her zaman adamdı olum anlayana, sen git Kuzan'a bak bu konuda o daha net. Şamarı yeyince biraz akıllanmış gibi.
Adam Teach'e katıldı neresi akıllanmış? Kuzanı çok severim, hala da seviyorum gerçi.
 
@amaneden gerçekten Kaido'ya meyve vermiş olabilir diye düşünüyorum. Ömürlük borç öyle düşündürdü. Devamını yeğenim yazmış :D



Ne şapka olayının ve Shanks'in durumunun bu kadarıyla bırakılmasından korkuyorum. Bu iki konuda bir sonraki bilgiyi iki sene sonra alıyormuşuz : o(



Sanırın Big Mom bizzat gidecek Luffy almak için. Kaido'da gelirsen seni öldürürüm diyor. Big Mom da Fuji gibi dene de gör diyor.

Sen ne düşünüyorsun ömürlük borç hakkında?

-

Kizaru ve Saka konuşması bana tuhaf geldi. Kizaru'nun gitse bile. Ne kadarda korkunç falan demesi gerek. Sakazuki de sırf Wano halkının güçleri hakkınında bilgileri yok diye olaya dahil olmayalım diyecek adam değil.

Garplı bölümler aksini gösterse de Saka Kizaruya beraber gidelim diyebilir. Ya da Ryo veya Fuji ile birlikte git diyebilir. Fuji'nin orada olacağı kesin gibi zaten.

Shanks'in görüşmeyi çok muallak. İlk sefer de olabilir, öncesi de olabilir. Ama konu Luffy veya Teach farketmiyor. Shanks bu savaşı durmurmaya çalışıyor o kadar.

Ya denizciler güçlü bir kadro ile olaya dahil olacak ya da Shanks iş başa düştü diyerek Savaşa direk dahil olacak diye düşünüyorum.

Şu an gözüken Kaido ve BM aynı yerde buluşacaklar ve karşılarında ise Luffy ve Müttefikleri olacak. Denge için güçlü denizci kadrosu veya Shanks şart.

-
BM'nin bana ait dediği şey. Zeus sanırım ve demekki uzaktan ruhunu çekme gibi vir durumu yok.

-

Önemsiz bir konu ama Mjosgard'ın soyadı animede Charloss ile aynıydı yani Saint. Mangada ise ST. yazıyordu. İnsanlığı öğrenince hem yüzü biraz adama benzemiş. Hem de Dof'un sülalesine katılmış sanırım :D
Saint soyaddan ziyade saygı ifadesi büyük ihtimalle. Ayrıca Mjosgard-sei diye geçiyor Wikiada. Soyadı olamayacağının başka bir belirtisi.
 
Rocks sekiz kişilik örgüt. Oda siz kerizler örümceğin sekiz bacağından anlamazsınız diye Hatchan'ı da beraberinde çizip 8'i gözümüze sokmuş. :oleyo: Belki gövdeyi de dahil edip 9 diyebiliriz.
 
Shanksin bir denizci olmadan nasıl orda kellesi başında gezdiğini açıklayabilecekler mi acaba.Tam kalbinde adama olayın.Etrafı beastlarla dolu ama yanında bunu gözetimde tutcak 1 amiral bile yok.Lan koramiraller yemek yiyor bi önceki sayfada.Ya bu 5 elder hayvani güçte takmıyorlar Shanksi dicem de yonkou lan adam.Shanks girse odadakilerin kelleyi alsa çıksa kim ne yapabilir ki.Yok hacı birde teşekkür ediyor.WB karşısında atar yapan biri burda pısıyor teşşekkür ediyor.Shanks yalan oldu beyler.Denizcilerin en kıdemli amirali Akagami Shanks-sama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık