Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 906 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingoyu harcayacaklar devrimciler Dof gibi biri için hayatta basmaz impel downu Doflamingoya idam kararı yakın.
Doflamingo Ace gibi bir korsan değildi ki idamı halkın önünde yapılsın. Dof WG'nin utancıdır, kutsal ejderler kendi içlerinden korsan çıkarmış. Sonra da çıkardıkları korsanı shichibukai yapıp kontrol altında tutmaya çalışmışlar ama başaramamışlardır. Wg Dof'un ölümüne karar verirse bu kendisinin de dediği gibi suikasçiyle olur. Halka açık idam olmaz.
Ace'in idamı Wg/Marine nin güç gösterisiydi. Dof'un acziyet gösterisi olur.
 
Şimdi baktımda Dof'u şişleyecekler galiba matmazel. Magellan 'da bitiyor iş CP0 finoları gelip Magellan'ı oyalayıp şişler Dof'u.
 
Kimin teorisiydi şu Red Line'ın yapay olma, sonradan üretilme bir kara olduğu, bi nevi şu Kripton teknolojisine benzer birşey. Savaşta kazanınca yendikleri krallığın üzerine Mariejois i kurduysalar ve sonra da Red Line'ı yükselttiyseler zindalarda saklanan şeyler antik krallığa ait hazineler olabilir. Kullanılmasına gerek kalmadığı veya kullanılması tehlikeli olduğu için saklanan savaş ganimetleri. Kutsal hazine diye geçmeleri bu yüzden olabilir, kutsal savaşta kazanılan ganimetler sonuçta. Kutsal savaş olması da adaletin kazanmadı yüzünden xD

Düşündürüyorsak sıkıntı yok saçmalamak koymaz xD
Benim ona benzer bir teorim vardı.
 
Mihawk yapamaz mı o işi?
Mihawk'ın Marineford'a, toplantılara gelmesine şaşırıyorlardı. Adam istediğinde gelip istediğinde gidiyor, birini öldürme emrini kabul edeceğini sanmıyorum hele ki o kişi zaten aciz durumdaysa. Gücü konusunda farklı düşünüyor olabilirsin ama kişiliği belli adamın.
 
Aaaahhh Dofy ahhhh.KADERE BAK!

Daha geçen Moriah'a süikast yapan adam.Şimdi suikaste maruz kalacağından şüpheleniyor.Kadere bak!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık