Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödülü etkileyen çok şey var. BM tarafı adaya kurulmuş resmen. Kaido tarafı vandallık yapıyor sabahtan akşama. Yüksek olması normal.
Aynen en basit örneği filoyu bastı gidip adam,bunlar daha aktif ve psikiopat gibi duruyor,kaido ve jack den yola çıkarak,kid de olduğu gibi sivil katliam vb şeyler vardır,güç olarak da belki birinci adamı katadan güçlü olabilir ama direk ödülden yola çıkamayız dediğin gibi
 
Diğer sayfaları okumadımda bu gözüme çarpmışken söyliyim senden böyle bir yorum beklemezdim.:/ Aok-Jozu örneğine ne oldu ? İkisinin birbirine hazırlıksızken vurup verdikleri hasarlar belli.Sen hatta bunu daha önce söylemiştin sanırım ki benimde çok kullandığım bir argümandır.

Mesela Kata'nın bi tek k.hakide amirallerle yarışacağını onun dışındaki özelliklerde(b.haki,doruki,meyve,dayanıklılık vs.) amirallerin altında kalacağını düşünüyorum.Yonko ve amiral arasında 1 tık var desek amiral-sağ kol arasında 2 tık var derim.
Valla yazdığımı unuttum galiba hatırlayamıyorum. :/ İkisi vurduğunda verdikleri hasarlar belli olmasına belli de benim söylediğime tezat bir durum yok gibi sanki ha? Aokiji'nin meyvesi dehşet bir şey. Hazırlıksız yakalandı mı öttürür adamı. Fiziksel güçle iş yapan Jozu'dan ise aynı şeyi bekleyemeyiz. Bak orada Kaido bile tek vuruşta gevşek bir şekilde saldıran Aokiji kadar hasar veremezdi belki de. (Yumruk atsa yani) Adamın meyvesi müsait buna.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık