Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 905: Güzel Bir Dünya

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evrimsel mücadelede galip gelmişiz. Nasıl Luffy'nin hikâyesi anlatılıyor, şu an anlatılan hikâyede insanlığın hikâyesi. :)
Düşünmeyi sadece evrimsel mücadelede galip gelmeyle açıklamak mı?:oleyo: Aha işte buna cevap veremem amanni. Senin cevabın daha zor sorulara zemin hazırlıyor :) O yüzden pas geçtim.
Edit: Sen üzerine alınma ama mesela bu düşünce bile çok güzel bir şekilde yobazlıktır denilebilir. :)
 
Bunu daha öncede açıkladım hala anlaşılmıyor. Eğer dekolte mevzusuna bir giyim tarzı olarak yaklaşıyorsan ve bundan dolayı beğenmiyorsan bir şey demem, diyemem. Ama direk buna takılıyorsan yobazsındır. Aradaki fark çok keskin. Anlamışsındır zaten.

Basit bir manga da burada bahsedilen şey direk hayatın gerçeği, sıkıntısı ve güncel gündemi.

İkinci olarak eşcinselliğin imaj çizeceğini düşünmek zaten homofobinin tanımı gibi bir şey. Eşcinsellik erkek ve ya kadın olmak kadar doğaldır. Bir amirale saçı var bu nasıl amiral demekle okamalık ya da lezlik ağırlığını bozar demek arasında bir fark yok.

Forumun hepsi böyle mi dedim? :D

Saçmalık diyen sensin, ben senden alıntı yapıyorum. Eşcinsellik amirallerde olmasın demenle ilgili aklıma nasıl düşündüğün ile ilgili bir fikir geliyor ama
Güzel kardeşim yaptığın ezbere konuşmaktan başka bir şey değil.Anlıyorum seni eşitlikten/insanlar arasında farkın sadece yaş olduğunu,kimseyi dışlamayan bir düşünce yapısına sahip olduğunu.Da bir oku yazdıklarımı imaj çizmek demek ne zamandan beri hakaret veya negatif ayrımcılık oldu.

Ulan fanı olduğum karakter okama oldu gene soğumamış adamım nasıl homofobik olurum ben :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık