Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vikings Sezon 3 Bölüm 2:
Amca ve yeğenin aptallık boyutunda ki stratejileri, çıldırttı beni adeta. Nasıl böyle bir şey düşünmüşler cidden anlamıyorum. Arada herhangi bir ulaşım imkanı yokken niye birbirlerinden bu şekilde ayrı konuşlanmışlar bir türlü çözemedim. Neyse, amca ve ordusu güzel bir katliama meze oldu, hak etti beyinsizler sürüsü.

Yeğen ile komutanı arasında geçen muhabbet ise, merak uyandıran cinsten:
-Gitmeniz lazım lordum, canınızı kurtarın. Kız kardeşinizi öldürdü(şu prenses kılıklı psikopat kızdan bahsediyor), şimdi de sizi öldürecek.
-Ama onu seviyorum...
Şimdi buradan anlaşılan, prens eski sevgilisiyle bir takım sorunlar yaşadıktan sonra kız, çocuğun kız kardeşini öldürüp Wesseex'e kaçıyor ve tahtta hak talep ediyor. Ne hakla orasını çözemedim neyse, sonra Wessex kralı ile aralarında görmediğimiz bir anlaşma geçmiş olabilir, ki büyük olasılığı var. Topraklardan pay önermiş olabilir daha da ileri gidersek eğer kız istediğine kavuşursa Wessex kralı toprakların tamamını elinden almayı düşünüyor bile olabilir.
Ama işin ilginç kısmı ise, kızın hikayesi tabi, anlattıkları çok tuhaf ama hafif kafadan kırık bir izlenim bıraktığından bu da bana saçma geliyor, bekleyip ilerde neler olacak görelim.

Sonra Torstein'in ölümü, basit bir ok yarası ki göğsüne falan da gelmedi kolunu deldi. Ve iltihap kapıp tüm bedenine yayıldı, kolu kangren geçirip kesildiği halde bile etki göstermedi. Benim aklıma zehirli oklar geldi ancak çok zahmetli ve tehlike arz ettiğinden olasılığı düşük geldi diğer bir ihtimal ise tetanoz başlıklı oklar kullanmaları ki bu çok basit bir şekilde temin edilebiliyor, oklar pisliğin içinde bir süre tutulduğunda tetanoz etkili silahlar halini alıyor.... Torstein'e yazık oldu. :/

Athelstein ile prenses arasında ise geçen bölümün sonunda gösterilen fragmanda olanların gösterilmemesi canımı sıktı adamlar, gösterip elletmedi. İlerleyen bölümlerde gösterilir belki. :/

Ve Wessex kralı ile Lagertha arasında gerçekleşen ilişki can sıkıcı boyuta ulaştı, rahat bırakmadı kadını bir türlü. Lanet herif, tam çakal çıktı.

Earl Ingstrad'ın arkasından çevirilen dolaplar ise, o dolapları çeviren adamların yüzüne kapanacak. Kendi mezarlarını kazdı herifler.

Ve şu üç hatunun gördüğü rüyalar meselesi var ki, çok can sıkıcı bir durum. O rüyalar nasıl olayları ateşleyecek merak etmiyor değilim. Bilge kahin de geberecek. O adamın kehanetleri güzeldi lan, gülüyordum. :/
 
Kitabı okuyan arkadaşların ağızlarından düşmeyen şeyi sana da söyleyelim ''bütün kitapları al oku olm,kitap daha iyi yee he bir de şu şu ölüyor kitapta xDEE''
 
Hannibal cılar 4 Haziran yeni sezon

Gotham cılar Fish Mooney karakteri ikinci sezon yok

Bu haberler iyi gelmiştir :D
 
Vikings, Sezon eleştirisi.

Vikings bu sezon gerçekten çok kötü ilerliyor, saçma sapan savaş stratejileri olsun vıcık vıcık koklaşmalar olsun gerçekten baydı hiç heyecanlanmıyorum.
Hangi akla zararla iki farklı bölgeye ordu mu yerleştirilir, bunlarda hiç mi stratejiye kafası çalışan adam yok, hadi onu da geçtim 15 yaşındaki bir insan bile ordunun ayrıldığını akıl edebilir.
Resmen savaş olsun da iki kan gösterelim de ne olursa olsun kafasına girmişler, hele ki son bölümde tepeden okçular tarafından nasıl kuşatılıyorsunuz yahu, hiç mi gözcü ve ya saldırı gelebileceğini akıl edecek adam yok, gerçekten saçmalaştı dizi.
Konu bulamıyorlar, yağmadayken gelip köye saldırdılar ehü ehüüü hüü senaryosuna bağladılar bu sezon da senaristleri ve yapımcıları tebrik ediyorum, mükemmel bir yaratıcılık yaptılar.
Soytarı kralın Lagerthayı yatağa atma girişimleri ise tamamen iğrençti, pembe dizi havası uyandırdı bende, Mimari görsellik ve Tarihten bazı kesitler göstermeseler gerçekten izlenecek bir dizi olmaktan çıktı benim gözümde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık