Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903: Beşinci İmparator

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 128 30.3%
  • İyi

    Kullanılan: 13 3.1%
  • Orta

    Kullanılan: 4 0.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 2 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 2.1%
  • Big News!

    Kullanılan: 267 63.1%

  • Kullanılan toplam oy
    423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanart bölümüne de yazdım ama kimse görmedi şimdilik,burası yeri değil ama burda görürsünüz,galeriden foto atılıyormu?veya foto atma nasıl oluyor siteye


Dosya seçe gir ( hizliresim.com adresi anasayfada ) - galerinde ya da herhangi klasördeki resmi at - sonra forumlar yazan kısmı kopyalayıp buraya direk yapıştırman yeterli.
 
Bölümü çıktığı gün ingilizce okumuştum ve yoğun olduğumdan yazamadım, bugün bir de türkçesini okudum ve yorum rekoru kırılmış bölüme yorum atmamak olmaz diyerek ben de karalayım bir şeyler.
Bütünüyle bakıldığında en epik arclardan birine veda ederken Sanji fanı olan beni biraz buruk bırakmış olsa da tayfanın seviye atladığının göstergesi ve diğer arkadaşların da belirttiği gibi serinin dönüm noktalarından biri niteliğinde bir bölüm olmuş.
Bölümde Rebacca’nın babasıyla Coby’nin konuşması ve birbirlerine saygı niteliğindeki güzellemeleri epey bi hoşuma gitti açıkçası. Mangakadan torpilli Coby’imiz de gözlem hakisi önplanda olmak üzere baya ilerleme kaydetmiş görünüyor.
Viola ateş etmiş.
Spoiler başlığında Luffy’nin ödülünün 1.5 milyar olduğunu öğrenmemiş olsam belki biraz plot twist etkisi yaratabilirdi ama yine de 1.5 milyarı görünce insanın gözleri yerinden fırlıyor yahu elimizde büyüdü lastik oğlan.
Sanji’ye raid suit power up’ı beklemiyordum ya. Arc’ın genelinde daha çok ‘bakın sizin teknolojinizle yapabildiklerinizi Sanji saf gücüyle yapıyor’ mesajı varmış gibi gelmişti bana. Tabii ki hepimiz biliyoruz o raid suit Sanjiye verilmişse giyecek bir gün.
Reverie arc’ta ne olacağını sezemiyorum ama seride artık ok yaydan çıkmış olduğu için radikal bir şeyler olacağına şüphem yok.
Wano’da dönecek olaylarda Zoro’nun etkisi daha ağır olacaktır mutlaka ama bu kez Sanjiyi de sahalarda göreceğiz artık diye ümit ediyorum. Tayfanın üçüncü savaş gücü olmasının yanı sıra bir aşçı olan Sanji işlenirken sadece aşçılığının işlenmiş olması da Oda’nın taktiridir. Sonuçta hala hem Sanjinin hem Zoronun her şeylerini katarak kendilerini aştıkları bir dövüş görmedik.
Artık seride her bölümün efsane olacağı eşiğe geliyoruz. Her zamankinden daha da heyecanla bölümleri bekleyeceğim.
Ellerin dert görmesin Goda-sama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık