Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903: Beşinci İmparator

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 128 30.3%
  • İyi

    Kullanılan: 13 3.1%
  • Orta

    Kullanılan: 4 0.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 2 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 2.1%
  • Big News!

    Kullanılan: 267 63.1%

  • Kullanılan toplam oy
    423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zorolarla hiç denk getirmez bence. Ha oldu da gelmişse; Marco, Wano'ya varmış demek olur ki adamın hedefi Marco olur. Harbiden Wb gibi çıkarsa; Luffyler gelene kadar Marco ile dövüşür. Onun dışında Wanoda olması için bahane bulamadım. :bilmem: :D
Wano degil'de, olurda Weevil Marco'nun bir sekilde Wano'ya gidecegini ogrenirse ve henuz ulasmadan yoldayken zoro-sama ile karsilasirsa ve Usoppu bicmeden once Zoro buna bir shishi sonson atsa sonra vs baslasa sencede efsane olmazmi zorodas :D:D
 
Valla insanlara Morgans ile ipucu verdim aslında. Dilediğim de gerçekleri yazdığım gibi dilediğim de bazı kişileri olduğundan yüksekte ya da alçakta gösterebilirim. Morgans, Oda'nın ta kendisi. Keza ben de bu arkadaşlarla bir bütünüm.
Üçüncü Usopp, dördüncü de Ben. Nasıl fikir? :D

Wano degil'de, olurda Weevil Marco'nun bir sekilde Wano'ya gidecegini ogrenirse ve henuz ulasmadan yoldayken zoro-sama ile karsilasirsa ve Usoppu bicmeden once Zoro buna bir shishi sonson atsa sonra vs baslasa sencede efsane olmazmi zorodas :D:D
Amiral kolu alan Weevil vs Hakili Ashura. Big News!!! Ama Oda iyi bir insan değil, bize bu zevki yaşatmaz :(
 
Dressrosa'da olmadığı halde ödülü arttı ama ? Bunun nedenlerinden biri tayfa üyesi olması değil mi ? Zoro'da da aynı şekilde bi artış olmuş olabilir.



Aokiji o savaşı durduramaz.Rütbesi bi kere Sengoku'nun altında.O kim ki Sengoku'ya emir vericek ? Ray'in nasıl durduracağını düşünüyorsun ki ? O yaşlı hali bi amiral bile etmez muhtemelen ki 4 amiralin olduğu yere girip nasıl savaşı bitirebilir ? Dragon zaten bitirmez.Onunla alakalı bir durum yok.Adamın amacı devrim.Neden bir savaşı bitirmek uğruna senelerdir emek verdiği şeyi riske atsın ? O yüzden Oda'nın Shanks'ı seçmesi güçle alakalı bir şey ifade etmez.Mevcut isimler içinde en uygun ismin o olduğunu gösterir.Zaten mf öncesi WB'yi uyarması gibi bir durum var.

Gözünü korkutma kısmına katılmıyorum işte ben.Sengoku orda Shanks'a ''Gel lan o zaman'' dese Shanks o atarının altını dolduramazdı bunu diyorum ben.Shanks için en iyi ihtimal kendi oluşumunun da yok olması olur ki bu da işte o sözlerin altını anlamsız kılıyor bence.
Hocam peki birşey soracağım Shanksın sebebi neydi.Hani zoru neydiki savaşı durdurdu Wb çok mu umrunda öyle olsa Wb korsanlarını teach savaşında korurdu.Ace hadi umrunda desek neden en başında korumadı Shanksın savaşa gelmesinin bir mantıklı nedeni vardır Kaido savaşa gelmesin.
Aekoji konusuna gelince 100 başı Coby in bir rütbesi varmıydı Akeinun karşısına dikilip yeter diye bağırdı.Aekoji savşı durdurma potansiyeli olan bir adamdı.
Reyligh konusuna gelince Denizciler aynı anda iki efsaneyle uğraşamaz diyen kişi de ben değilim aynı şekilde mangakanın kendisi söylüyor dediğin gibi bireysel güç olarak bir amirale zor olsada denk olan bir adam ama Rogerin ortağı tayadaki herkezin kaptan yerine baba yerine koyabileceği bir adam hiçte küçümsenmeyecek bir adam yani anlayacağın.
En az Shanksın ilgili olduğu kadar Dragonda ilgilidir bu adam bilmiyormu benim oğlum orda can verecek İvankov bir haber uçursa İmpel Downdayken emin ol koşa koşa gelir ki zamanında geldi.
Shanksın oraya gelmesi denizcileri korkutmdı diyorsan düşüncene saygım sonsuz.Ama Shanksın tayfasının gösterimindeki ihtişam çevredekilerin tepkileri Akeinun bile bir durulması savaşın bir anda sessileşmesi ne bilim bana öyl gelmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık