Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödülün birden bu kadar fırlaması tuhaf geldi bana. Sivil katliamı yapan, ülkeler yok eden, Yonko'nun en iyi adamlarından biri olan Jack'in bile bu kadar ödülü yok. Üstelik adam kaç senelik korsan. Kid bile sivil katliamdan 500 alıyor. Bu şartlarda Jack'in ödülünün uçması gerekirdi. Ödül mantığı kafama yatmadı tam olarak.
Morgans biraz sallamıştır ödül o yüzden fırlamıştır.
 
Yalnız seri çok fena halde ya şuan. Reveire var ne olacağı belli değil.

BM ayakta. Kaido var. Shanks var. BB var. Oda nasıl bağlayacak merak ediyorum.
 
@Alpamis
İmparatorların ödülü 4-5 milyar falan çıkmayacak büyük ihtimalle. Bigmom'ı dövmüş olmasına rağmen 1.5 milyar vermişler sadece.
 
Neredeyse yıl oldu spoiler bakmayalı ve ama anında 15 sayfa yorum dolunca merak ettim.
Fan servis gibi bölüm yazmışlar biraz tereddüt ettim açıkçası doğruluğundan. Ama genel gidişat mantığına da-arc sonları- uyuyor o yüzden doğrudur diyorum.
Neyse arc biterkende olsa Sanjiye bir teselli ödülü vermiş oldu ODA. Ama ZOronun sıradaki ödül 1 milyon olacak demek ki net :D
Beni en çok şaşırtan normalde yaptıkları her şeyin ört bas edildiği, başkasına yadedildiği ve ya hiç duyulmadığı onca arc sonrasında yaptıklarının abartılarak halka duyurulması oldu. Yani zaten olmaları gereken yere son olayların yalan haber yapılarak körüklenmesiyle gelmiş oldular bana kalırsa.
Manga gelsinde şu milletin tepkilerini görelim bakalım ayrıntılara bir şeyler sıkıştırmışmı ODA efendi.
Bir de sırf hava olsun diye Shanks koymuş oraya "Yakında görüşecez" demiş. Yeme bizi şankscım her posterine aynı yuvarlak kelimelerle karşılık veriyorsun Luffy'nin :D "demek yola çıktın. Demek ilerliyorsun."
Ha bu bölüm gibi bir ters köşe gelir yıllar sonra Kaidou'nun karşısına Shanks çıkar çünkü bizim Luffy'nin kalibresi değildir o zaman bu sözüm için özür dilerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık