Fake falan değil, tamamen doğruymuş. Direkt kaynağa ulaşanlardan gelen bilgi.Fake mi şimdi ? Biri sağlam trollüyor gibi geldi.
Fake falan değil, tamamen doğruymuş. Direkt kaynağa ulaşanlardan gelen bilgi.Fake mi şimdi ? Biri sağlam trollüyor gibi geldi.
Aynen o zaman öyle çıkmayacak yeni spoilera göre. Big Mom'ın ödülü ne o merak konusu şu an. Bir de yendiden kasıt ne acaba onu da merak ediyorum.@Alpamis
İmparatorların ödülü 4-5 milyar falan çıkmayacak büyük ihtimalle. Bigmom'ı dövmüş olmasına rağmen 1.5 milyar vermişler sadece.
Sanmıyorum.Yakında gerçek olur.
İyi dedin.Beni en çok şaşırtan normalde yaptıkları her şeyin ört bas edildiği, başkasına yadedildiği ve ya hiç duyulmadığı onca arc sonrasında yaptıklarının abartılarak halka duyurulması oldu. Yani zaten olmaları gereken yere son olayların yalan haber yapılarak körüklenmesiyle gelmiş oldular bana kalırsa.
Çok değişik bir bölüm bizi bekliyor o zaman. Hadi hayırlısı.Fake falan değil, tamamen doğruymuş. Direkt kaynağa ulaşanlardan gelen bilgi.
Efendi efendi yalan haber yaparak Koca Ana'nın itibarını zedelemeye, güç dengelerini alt üst etmeye milleti kandırmaya utanmıyor musun? Değil bir kefen yüz kefenle çıksa bu yola ne olur Efendi kendine gel kendine. Luffy'nin ödülü ne zaman haksız artmış da sen buna tenezzül ediyorsun efendi.Biz bu yola kefenimizle çıktık efendi!
Tepki videosu çekmeyecek misin sen spoiler yemesen iyiydi.İnanılmaz...
BB'nin sözünü dinle sende bak "Daha imporotor değilsin abisi" diyor orada :/Efendi efendi yalan haber yaparak Koca Ana'nın itibarını zedelemeye, güç dengelerini alt üst etmeye milleti kandırmaya utanmıyor musun? Değil bir kefen yüz kefenle çıksa bu yola ne olur Efendi kendine gel kendine. Luffy'nin ödülü ne zaman haksız artmış da sen buna tenezzül ediyorsun efendi.