Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Forumda Aşırı Gömüldüğünü Düşündüğünüz Karakterler

Aşırı Gömüldüğünü Düşündüğünüz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    304
İstifa etse Yonko, edemezse Shici mi? Yapma, etme, eyleme bu nasıl mantıktır. Tüm shicilerin seviyesi bir mi yani?
Hayır Shichibukai seviyeleri bir değil bunu Doffy de gördük birde Buggy'i Shichibukai yapan hükümeti de gördük yanlız Demek istediğim Mihawk Zoro'nun rakibi Luffy nin değil Luffy'nin rakibi olmayan her karakter 2. Klasmanda kalır :)
 
Mihawk Shichibukai seviyesinde, bir an önce istifa etmesi lazım yoksa o seviyede kalır her ne kadar dünyanın en güçlü kılıç kullanıcısı olsa da seviyesi Shichibukai... Zoro seri sonunda Mihawk sen artık benim için öldürmeye ve seni geçmeye değer biri değilsin. Ha yine vs atalım seni iittoryu (Tek kılıç) ile yenerim.
Seni engelliyorum tartışmaya girmem gereksiz olur, engelleyin böyle tipleri yoksa en geç 1 haftaya küfürden ban yersiniz.
 
Seni engelliyorum tartışmaya girmem gereksiz olur, engelleyin böyle tipleri yoksa en geç 1 haftaya küfürden ban yersiniz.
Sana ne oluyor anlamış değilim Doğrusu bu Shichibukai lar amirallerin bile altında bir yetki Mihawk dilediği kadar güçlü olsa bile bir amiralle baş edemez güç dengesine ters
 
Aokiji punk hazard a geldiğinde Doffy inin yüzünü gördük Aokiji amiral kalsaydı Smoker e son bir kez daha saldirmadan kaçar giderdi Aokiji artık amiral olmadığı için Smoker i yine de öldürmek istedi fakat Aokiji bize orda gösterdi Shichibukai ile bir Amiralin güç farkını Doffy hiç bir şey yapmadan çekip gitti. Bu sadece bir örnek MF de ki örnek ise Amiral ile Koramiral arası bir güç olarak görülebilir bu Shichibukai lar
 
Valla gayet ipliyor.Gelmeyenin şiçiliği elinden alınacak dendi mi tıpış tıpış geliyor hepsi.
Arada sırada iplesin zaten bi zahmet.O kadar da değil.Fakat genel olarak toplantılara bile gelmeyen bir adam.Madem güç dengeleriyle alakalı getirsinler o zaman adamı her toplantıya ? Luffy'lerin olduğu toplantıya bile gündemdeki korsanlar ilgimi çekiyor diyerekten geliyor.Bi zorunluluktan vs. değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık