Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Edward Newgate vs. Savaş Lordları

Kim kazanır?

  • Edward Newgate

    Kullanılan: 1 20.0%
  • Savaş Lordları

    Kullanılan: 4 80.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5
Şaka maka tek Edward 7 lordu alıyor ankete göre , demek Shanks boşuna kasıyormuş oda WB'e yakın güç desek Luffy'e gelecek power upu merak ediyorum, 4 yonkou aşşağı yukarı yakın güçteyse Luffy anca onların ayakkabılrını cilalar.Ya da serini en az 20-30 yılı daha olmalı.
 
Lordlar alır. WB logia olmadığından vurma gibi bir sıkıntı da olmaz, 7 köşeden gelen saldırıların her birini karşılayacak kadar da hızlı değildir sanırım.
Lordlarda Croco, Mihawk, Dof, BB ve Kuma gibi yüksek etkili saldırı yapan adamlar var. Croco Beyazsakal'a hiç yaklaşmadan uzaktan yıkıcı saldırılar yaparak yıpratabilir. Mihawk etkili kesişler atar, Dof keza, Kuma yakıcı ve delici saldırılar yapabilir, üstüne saldırları da engeller. Hava şok saldırılarıyla dengesini sarsabilir. Jimbei, Moria da yakından yıpratabilirler.
Beyazsakal'ın hepsine yetişecek kadar hızlı olabileceğini sanmıyorum. Birini eline geçirse iki yumrukta saf dışı bırakabilir ancak lordlar ele geçmedikçe o iş zor.
Savaş sonunda çoğu lord düşer ama nihayetinde kazanırlar.
 
Wb'nin gözlem hakisi ne derecede bilmiyoruz ama Luffy'nin mihawkın saldırısını görmesi wb'nin en azından 2-3 tane saldırıyı hakiyle savuşturabileceğini düşünüyorum, Şok dalgası sonucu bazı shicileri de kendinden uzak tutmayı başarıp önünde kalanları direk tek-çift koyuşta bitirmeye odaklanabilir. Mihawk,Dof,Kuma dışında diğer lordların saldırılarının Wb'yi şöyle hissettirecek derecede hasar bırakacağını düşünmüyorum. Kısaca kalabalığa karşı dövüşürken böl ve yöneti yapabilirse Wb kazanma şansı var ve bana göre bunu yapabilecek kapasitesi de var.
 
Yalnız Croco'yu, Luffy'nin durduracağını bildiği için bir şey yapmadı. Squardo'yada bilerek karşılık vermedi. Onunda saldıracağını biliyordu muhtemelen. Bunların aynısı Mihawk'ın ve Kizaru'nun ilk saldırıları içinde geçerli. Marco ve Jozu'nun durduracağını biliyordu. O yüzden kılını bile kıpırdatmayarak sadece gülümsedi ve durdu. Bunlarıda Kenbonshoku sayesinde biliyordur. Ben böyle anladım yani. Çünkü bu saldırılara hiç kıpırdamadan durması buna işarettir.
Hepsi tamam da ilk defa gördüğü luffy'nin crocoyu durduracağını nasıl biliyor ? Diğerleri mantıklı olabilir şeyler ama luffy'nin durduracağını hissetmesi biraz acayip geldi bana. Tam hatırlamamakla beraber marco'nun bir sözü vardı sanırım.Eskiden olsa bu saldırıları yemez gibi bir şeydi. Bilenler aydınlatabilir beni
 

Monkey D. Garp

Aman diyim neler diyosun hacı. 6-7 amiral belki alır ne demektir. Kizaruyla Akainu kötü hallere sokarlar Wb'yi.
hiç bir kısıtlamaya sahip olmayan WB'nin yapabileceğini düşünüyorum(kabul o haliyle aynı anda 6-7 tanesi fazla biraz).

adamın marinefordda istediğini yapmasını engelleyen şeyler vardı. hastalığı,ace'in tutsaklığı,adamlarının sayıca azlığı...
ilk ciddi saldırısıyla o haline rağmen akainuyu yere gömdü marinefordu ikiye böldü. tüm hakilerde ileri derecede uzman, hele kenbunshokusu aşmış, önceden kötü olayları sezebiliyor. ace'in bb'nin peşinden gitmesini istememesi, savaşta denizcilerin bir şey çevirdiğini farketmesi(squardo), ace'in(shichi level'ı) saldırılarını uyurken bile karşılayabilmesi...

KK level'ında bir adam, her ne kadar yenilmişse de Roger'la denk dövüşmüş. Don Chinjao'nun KK tanımına bakacak olursak "Yonkou(4)+Amiralleri(3+) yenicek misin? güldürme beni diyor luffy'e".

Tüm bu dezavantajların ortadan kalktığı bir durumda karşısında durabilecek sadece bir kişi kalıyor tüm seride o da Monkey D. Garp.
 
Şaka maka tek Edward 7 lordu alıyor ankete göre , demek Shanks boşuna kasıyormuş oda WB'e yakın güç desek Luffy'e gelecek power upu merak ediyorum, 4 yonkou aşşağı yukarı yakın güçteyse Luffy anca onların ayakkabılrını cilalar.Ya da serini en az 20-30 yılı daha olmalı.
Abi zamanında korsanlar kralı Gold Roga ile bire bir dövüşüp hayatta kalan 2 adam var. [ Shiki felan kafasına dümen geçince komedi olsun diye hayatta bırakıyor zaten :D ]

1. WB
2. Garp

Eğer WB savaştaki gibi yarı ölü halde savaşmazda koşullar eşit olursa. [ Sağlığı ve 2'ye yarılmış kalbi ek olarak rehin Ace ]
O zaman WB ne yapar biliyor musun ?

WB uykusunda ace'e tek atıyor savaşta garp Marcoya bir koyuyor ping pon topu gibi sekiyor. Bu adamlar 3 aşağı 5 yukarı Mihawk Dof kadar sağlam schibukai olabilir.

Hani Amiral ve Schiler arasında çok bir uçurum yok. Amiral 80-85 puan desen schiler 65-80 arası değişir ama WB eğer üsteki dez avantajları olmasa 85-95 arası puan alır ki 65-70 olan Ace [ örnek veriyorum tabi puanları :D ] Tek yiyor :good:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık