Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 900: Hazin Son Müzikali

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 111 45.1%
  • İyi

    Kullanılan: 70 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 34 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 12 4.9%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 19 7.7%

  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar da değil ayrıca son sayfa da bayrak yerde ya direkleri kopmuştur. Bunlar uçmuştur büyük ihtimal. :D
Adam bunu OP evreninde yapıyor düşün bi de Shokugeki evreninde olsa ne olur?
Neyse git Soumanın spoilerını gör. Erinaya habire bi şeyler tattırıyor. Saibanın dediği ''yemeklerini tadacak kadın''ı bulmuş Souma. Konular karıştı ya la!
 
Adam bunu OP evreninde yapıyor düşün bi de Shokugeki evreninde olsa ne olur?
Neyse git Soumanın spoilerını gör. Erinaya habire bi şeyler tattırıyor. Saibanın dediği ''yemeklerini tadacak kadın''ı bulmuş Souma. Konular karıştı ya la!

Sanji'yi oraya transfer edelim seride bir işe yaramıyor zaten yeteneği harcanmasın one piecede.Soma serisinden güçlü bir elemanı alalım bir tane kaslı kız vardı diye hatırlıyorum daha çok iş yapabilir. :D
 
Kapakta Pedro, herkese uzak ve arkası dönük bir şekilde ileriye bakıyor. Oda burada bize Pedronun öldüğünü ve cennetten bizimkilerin maceralarını izleyeceğini söylüyor diyemeyiz çünkü arkası dönük xd Yalnız ilginç bir detaydır ki Pedronun üstünde durduğu ağacın altında Chopperin hemşire manitası var. Kafasında healı işaret eden "+" şapkasıyla hem de :D Velhasıl kelam bu kapağa göre Pedro iyileşecek, iyileşti ya da iyileşiyor.

Zou arcından beri @Chaos Bringer ile Zouda bir hain olduğu konusunda konuşuyorduk. Benim de Naminin yem olarak kullandığı paraya Sicilian-dono taparmışcasına bakması dikkatimi çekti. Biliyosunuz ki Pedro ile sürekli rekabet içinde olan bir eleman bu. Ve bu tür serilerde iyi/kötü zıtlığı vardır. Yani demek istediğim biz ya da ben ilk baş Pedroyu hain olarak düşündük. Fedakarlığı ile bu ihtimali aldı götürdü. Rekabet ettiği Sicilianın hain olma ihtimali var. Şüpheli davranışları, kapakta yem olarak kullanılan paraya manidar gözlerle bakması ve hain gözüyle baktığımız Pedro ile rekabet içerisinde olması...

Luffy balina yakalamış ve onu çekerken zorlanıyor. Bu balina Laboon'u hatırlatıyor bize belkide onu temsil etmek için çizmiştir Oda bilemeyiz.

En sağ köşede Timsah var. Bu Totlanda girdiğimiz de Pedronun konuştuğu Timsah olabilir. Pedro kurtulduysa kesin bu eleman kurtarmıştır demedi demeyin.

Kapakta son dikkat çeken şey Bepo ve diğer silahşörlerin gemiye binmesi. Law'da ortalıkta yok belki geminin içindedir? o_O
Bepo, Luffy temsili parmağı ile ileriyi gösteriyor. Yani 2 hafta sonra Luffy'nin parmağıyla gösterdiği şey şuan kapakta gördüğümüz kalp korsanları ve iki silahşör olabilir.

Ananın pastayı yedikten sonraki suratı efsane :D

Bu sayfada orta panelde ceketinin üstünde gül olan eleman Ananın iyileştiğine memnun olmamış aksine sinirlenmiş gibi bir yüz takınmış. Yani Totland'da Ana ölsünde bizde özgürlüğümüze kavuşalım diyen insanlarda var. Ya da o eleman özel birisi ama sanmıyorum.

Oven anlaşılan ayna dünyasına girip Katakurinin halini görmüş ve gerçekten Luffy'nin Katakuriyi yendiğini anlamış.

Bu sayfada Big Mom şarkı söylerken Oda bize çok büyük bir spoiler veriyor sanki? :

Sol alt kare; "Böyle bir aroma uğruna mezardan bile kalkar bir ceset"
Buradan şunları çıkarabiliriz:

1- Big Mom, Carmel Ana ve diğer arkadaşlarını yediğinin farkında bu yüzden akli dengesi daha çok bozulmuş.
2- Carmel Ana gölge meyvesinin karakter ve güç paylaşımında olduğu gibi ortaya çıkacak.
3- Pedro ölmedi ya da öldü tekrar dirildi.

1.seçeneğe kesin gözüyle bakabiliriz çünkü bu sayfada resmen Carmel Anaya midesine inen ılık ılık pasta tadını soruyor LinLin;

Judgenin karşısında iki kişi var. Sağdaki Snackta soldakini çıkaramadım.

Big Momun şarkı söylemesi ve söylediği sözlerin okuduğumuz sayfa karaleri ile birebir cuk diye oturması tüyleri diken diken etti. Güzel bölümdü ben beğendim.
Ben de Zou'da bir hainin olduğunu düşünüyordum ve Pedro'da hainlik seziyordum. Ama Scilian'ın tavrı dikkatimi çekmemişti. Tutarsa şimdiden tebrik ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık