Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 900: Hazin Son Müzikali

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 111 45.1%
  • İyi

    Kullanılan: 70 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 34 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 12 4.9%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 19 7.7%

  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bölüm saçma. Çünkü bir defa Germa ilk duyulduğunda yok şöyle gizli yok şöyle güçlü denildiler şimdi 3.4. hatta daha kötü sıradaki adamlar onları çok rahat yenebiliyor.

Diğer taraftan bu balık adamlar sıcak denizde de yüzmüyor mu iki su kaynadı diye hemen balık tava mı oluyorlar.Hadi bazıları dayanamadı diyelim hiç mi dayanabilen yok...

Ek olarak da Sanji baştan zaten Ka’nın mutlu olacağını söylemiş. Bakalım sonrasını da düşünmüş mü .??
Özel mermilerle yenildi onlar karşılarında ki oraklı arkadaşla ilgisi yok. Meyve kullanıcılarının deniz taşıyla basitçe yenilmesi gibi düşünebilirsin.
 
Şimdi hadi lutfiler bi şekilde kaçtı diyelim geride balık adamlar germa vs ne olacak onları ordan hangi güç kurtaracak
Onlarıda Bege toplar belki kale içine.

Birde Sunny batsa iyi olur, Luffygiller için iyi bir ders olur. Yonkou ile dalaşmanın ceremesi, ileride ödeşirler luffy vs BM.
 
Son sayfada Dolunay görünmeye devam ediyor. Pekoms'un bir hareket yapmış olma ihtimali var bence. Sunny'in vurulup batma ihtimali yok. Aynı Sunny Dressrosa açıklarında BM'nin bayrak gemisine karşı Sanji liderliğinde ayarı verip devam etti. Top atışıyla gemi batırmaz Oda. BM dev dalgayla Sunny'e saldırırkende kaçması imkansız diyorduk. Sörf yapıp çıktılar. Bm tayfasının tamamı gemiyi battı sandı. Şimdide geminin battığını sanacaklar. Bu şekilde Arc'tan çıkabilecekler. Bir süre BM tayfası yakalarından düşmüş olacak. Wano arc'ından sonra gazetelere çıkarlar. Hasır Şapka tayfası ölmemiş diye şok geçirir BM tarafı. Geminin kurtuluşu ile ilgili gelecek bölümde Flashback izleriz gibime geliyor.
 
Gerilim filmi izlemiş gibi bölüm okuduk yahu. Şarkı eşliğinde patlamalar çatlamar o dehşet hissini iyi aktardı. Bm, kendi psikopatlığının yanında korsanlarını da aynı anda psikopat gibi gösterebiliyor. Bm'siz ne kadar çöp olduklarını zaten farkettik iki üç adam dışında fakat bm'in kendine gelmesiyle bir anda canlandılar. Bu aktarılmak istenmiş mi bilmiyorum ama bana bu şekilde geldi.

Aslında gerilimi vermese bölümde korkuluk pek de bir olay da yok gibi. Germa taranıyor?(üstün gözüküyorlardı hiç bir şey yokken birden yenik durumlar) iki üç adam ortaya çıkıyor ki büyük olasılıkla yeni gibi gösterilen adam snack? gemi batma teorisi? ve yeni bir büyük gemi? bm'in gelip gelmeyeceği bile meçhul. Geminin batıp batmaması konusunu pek irdelemiyorum ben ama batsa (hem güç gösterisi olur hem de sunny haterlığı) çok daha iyi olur.

Avatarımı da hemen kaptım inanılmaz çizimler vardı bu bölümde. :at:
 
Asıl ilginç kısım ise Bigmom'ın kendine gelmesiyle birlikte tayfasının coşması oldu. Altında bir şey aramaya gerek yok elbette ama mangaka öyle bir gösterdi ki sanki korsanların hepsi ruhsal olarak Bigmom'a bağlıymış gibi oldu. O düzelince adamlarına da bir anda iman gücü geldi sanki. :/
 
Asıl ilginç kısım ise Bigmom'ın kendine gelmesiyle birlikte tayfasının coşması oldu. Altında bir şey aramaya gerek yok elbette ama mangaka öyle bir gösterdi ki sanki korsanların hepsi ruhsal olarak Bigmom'a bağlıymış gibi oldu. O düzelince adamlarına da bir anda iman gücü geldi sanki. :/
 
BM'ın doğumgünü anıları devam eder ve ordaki insanları canlı canlı yediğini hatırlar. Kendisini çok iyi, melek gibi bir insan olarak bildiğinden; bu anı ona kriz geçirtir ve BM bayılır. Tüm ruhlara da format atılır, Queen Mama Chanter ve Zeus da dahil olmak üzere. Sunnygo batmıştır. Birisi suyun üstündeki Mugiwara bayrağını alır. Bu esnada Fire Tank korsanları çaldıkları bir gemiyle gelirler ve Wano yolu başlar.
Keşke böyle bir şey olsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık