Katakuri'yi imkansıza yakın görüyorum. Smoothie'ye şansı var, Cracker'ı ise geçer.
Luffy ile Zoro arasında uçurum yok. Luffy en güçlü adamını indirebiliyorsa Mom'ın, Zoro'nun gayet Smoothie'ye şansı var. Hatta Zoro iki yıl sonrasında fan girl ve boilarından dolayı daha OP gösterildi.-Üç tatlı komutanı alamaz, alır diyenler de neye göre alır dediler hayretler içindeyim![]()
Haha anladım olayı. Direkt yıkımcı alacak seviyeye gelmez Zoro. Daha arada geçiş adamları olması ya da yıkımcıya karşı 2-3 e karşı 1 yaparlar fakat son darbeyi Zoro indirir.Ben de alamayacağını düşündüğümden yazdım zaten anladım ne demek istediğini bu adamlardan artık en güçsüzü bile Doflamingo'dan daha güçlü olacağını düşündüğümden Zoro'nun her şeyini gösterse bile 1v1'de yıkımcı alacağını zannetmiyorum. Ama yazar ODA olduğu için alırsa da sövmem. Zoro fanlarını pek alıntılamıyorum ondan seni alıntıladım.![]()
İşte ben nasıl olacağını soruyorum. En son Dressrosa arcına göre yorumlayın olayı. Bize ne gösterildiyse o. Artı Zoro ile Luffy arasında sandığınızdan daha fazla uçurum var. Şu yorum doğru bir şey değil. '' Luffy aldıysa Zoro da alabilir.''Luffy ile Zoro arasında uçurum yok. Luffy en güçlü adamını indirebiliyorsa Mom'ın, Zoro'nun gayet Smoothie'ye şansı var. Hatta Zoro iki yıl sonrasında fan girl ve boilarından dolayı daha OP gösterildi.
Böyle bir geri vites beklemezdim. Bu konuda iyiymişsin :/Bahse niye gireyim ya asasdas
İkincisi: Zoro'nun şu anki haliyle bu vs leri değerlendirmiyor muyuz? Tanıtımda ''Zoro'nun Wano'dan sonra geleceği seviye'' mi diyor. Şu kısım bi anlaşılamadı gitti. Arkdaş azıcık oturup düşünmek çok zor değil ya. Bu zamana kadar ne gösterildiyse onu göz önüne alacaksın. Biz de biliyoruz Zoro'nun göstermediği çok şey var ama onları gösterdiğinde konuşun bir zahmet.Bunları yazınca oluyoruz hater.
Wano'da Zoro yıkımcı alabilir mi ? Alabilir. Herhalde Zoro yerinde saymayacak. Neyse...
Evet buldum, Neko Alcatrasmış.Neko mu kaldı adam kaç nick değişti@Alcatraz sensin di mi?
Bana sorarsan Kaido'ya o üç adam yetmez.Olası müttefikleri sayalım: Law, Marco, Kid, Apoo, X-Drake. Buna bir de Luffy'yi ekleyerek eşleşme yazalım. Luffy-Marco-Kid=Kaido, Apoo-Jack, Law-Queen, X Drake-King olsa. Zoro-Sanji-Jinbei üçlüsü de Law-X Drake-Apoo üçlüsü ile beraber yıkımcıları karşılarına alsalar. Zoro tek başına bir yıkımcı indirememiş oluyor. Luffy daha yeni zar zor yonkou konutanı indirmişken, tayfadan bir kişinin hemen peşine yonkou komutanı indirmesi de bence abes olacağında, olması gereken (bana göre) de birileriyle beraber indirmesi olur.
Adına ne koyarsan koy, umurumda değil açıkçası. Daha konuyu okumadan gelip burda hayallerinize göre yorum yapıyorsunuz. Elde gösterebileceğiniz tek bir kanıt yok ama sorsak önüne geleni alır. Neden ? Çünkü o Zoro. Zoro konularında açıklamaya ihtiyaç aranmaz. Sadece alır denir, geçilir. Neden? Çünkü o potansiyelli.Böyle bir geri vites beklemezdim. Bu konuda iyiymişsin :/
Adına ne koyarsan koy, umurumda değil açıkçası. Daha konuyu okumadan gelip burda hayallerinize göre yorum yapıyorsunuz. Elde gösterebileceğiniz tek bir kanıt yok ama sorsak önüne geleni alır. Neden ? Çünkü o Zoro. Zoro konularında açıklamaya ihtiyaç aranmaz. Sadece alır denir, geçilir. Neden? Çünkü o potansiyelli.
Neyse, çok güzel konu okuyor ve değerlendiriyorsun. Kolay gelsin sana.
Dressrosa'da bir dağı kaplayan alanı kesti herif neredeyse, Big Mom'ın evlatları daha onun yanına bile yaklaşamadı. Ha tabii komutanlar da yapamaz demiyorum ama senin bakış açına göre yorumladım.İşte ben nasıl olacağını soruyorum. En son Dressrosa arcına göre yorumlayın olayı. Bize ne gösterildiyse o. Artı Zoro ile Luffy arasında sandığınızdan daha fazla uçurum var. Şu yorum doğru bir şey değil. '' Luffy aldıysa Zoro da alabilir.''
Herkez ezilrbilir zoroda ama arada fark var onu demek istiyomLa sende abarttın iyiceneresi ezik la adamın yaranamadı bir türlü size
sanji ezikse ozaman luffy daha çok ezik olmuş oluyor çünkü etten duvar oldu 1-2 bölümdür. Daha bu bölüm gemiyi kurtardı la adam.
Zoronun üç komutan hariç hepsini alacağını düşünüyorum bende, ama luffy gibi kendini aşmak zorunda kalırsa, crackere de şansı var gibi,genede oruçtan bir eksiği Yok fazlası var diyebileceğimiz bir kaynak Yok bence,herkes kidin almasını beklerdi snacki,ama oruç almış,bu durumlar değişebilir ve anti etmenide var,belki ondan almıştır bilemeyiz, öyle bir durum olmasa belki oda alamayacaktıSnack'i alır Zoro Oruçtan bir eksiği yok fazlası var.
Fakat Pero soru işareti mesela.Çünkü bana göre Snack'ten güçlü gibi.Ödüller yalan söylemez arada 100 milyon fark var göz ardı edilecek gibi değil az olsa hadi neyse.Koca pedroyu hemen ayağının altına aldı mesela.
Beyazsakal tayfasında ölen Thatch ile Snack'i bağdaştırıyorum.Vista nasıl daha güçlü olma ihtimali yüksekse Pero da öyle olabilir.
Onun dışında 3 komutanı alamaz.Pero soru işareti geri kalan hepsini alır Zoro.