Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bölümdü. Şu yüz ifadelerini görmek paha biçilemez. Bölümün en iyi sahnesi bana göre :)
 
Çok değil yakında Sanji yükselişe geçicek, çok yüklendiniz kıvırcık kaşlıya. Bu arc sonrası, omuzlarındaki tüm ailevi hisleri bi kenara bırakıp, asıl şova başlar demedi demeyin :respect:
 
Oda, Sanji'nin canını al da biz de rahat edelim sen de et.Artık Chopper gibi sadece işine mi odaklanacak anlamadım ki.Gerçi Chopper bile işe yarıyor.Çok kötü bölüm,leş!
 
Sanji de silahlanma hakisi olmadığı nereden çıktı ? Luffy'e iman gücüyle mi vurup kanatıyordu ? :)

Birde judgenin bu kadar kişi arasında sende haki olması gibi bir söz söylemişti.

Sanji sadece güçsüz kaldı power up alana kadar tam gaz dayak yemeye devam. Yonkou adası burası elini atsa meyve kullanıcısına çarpıyor. Sadece tekme atarak bir yere kadar,yetenekleri olan karakterlere yapacağı bir şey olmuyor garibin. Bugüne kadar bon clay,cp-9'daki kurt ve absalom dışı meyve kullanıcısına karşı savaştığını hatırlamıyorum. Oda belki daha güçlü rakiplerle savaşırsan daha güçlü olursun olayını önümüze sunuyor ama bilemiyorum. Her türlü gen mi uyanıyor, meyve mi yiyor bir şey yapılması gerek.

Bu bölüm son kare direk luffy'e attığı tekmeyi aklıma getirdi zaten. Sağından solundan her an bir darbe yiyecekmiş gibi.
 
Zoroyu arar oldu gözlerim Sanji yerine zoro olsaydı orada keşke...
Ah be zoro slashını bile özledim. :(
 
Aklıma bir şey geldi şimdi K.haki de insanların duygularını hissetme özelliğine sahip olan en güçlü insanlar gelçeği görebiliyor luffy kata gibi. Peki cansız nesneleri hissedenler ne yapabiliyor onların da geleçeği
görme gibi bir özelliği olmalı eğer iki tane eşit güçte biri dövşürse insanların duygularını hissedib geleçeği gören ve cansız nesneleri hisseden, geleceği gören avantajlı oluyo o yüzden cansiz nesneleri hissedenler acaba zamanı yavaş görme gibi
bir özelliği olur mu veya benzer.
Ben cansız nesneleri hissetme olayı meyve uyanışına bir p-up olacak diye düşünüyorum
 
Eğer ben Yonkuolardan biri olsaydım ve K.K lik amacım olsaydı.
BM ye saldırırdım, şuan çok güçsüz durumdalar bütün istihbarat sistemleri dağıldı kimsenin kimseden haberi yok. BM şuan yalnız, gider indirirdim BM yi sonrada Poneglyhi alırdım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık