Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 897: Pekoms'un Kakao Adası Kaçış Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O, 6 bölüm olunca benim sinirim bozuldu. Düzen bozulmamalı. :( Bakalım bunlardan sonra kapakta Reverie mi olacak.

Hadi lem.
Bunu söylemek istemezdim ama kapakta Dof ve ailesine yer verilebilir. Crocodile ve Baroque Works'a ne olduğunu, nasıl hapse atıldığını ve diğer üyelerin nasıl kaçtıklarını kapaklarda göstermişti Oda. Dof ve ailesine de aynı şekilde manga kapaklarında yer verebilir.
 
Bunu söylemek istemezdim ama kapakta Dof ve ailesine yer verilebilir. Crocodile ve Baroque Works'a ne olduğunu, nasıl hapse atıldığını ve diğer üyelerin nasıl kaçtıklarını kapaklarda göstermişti Oda. Dof ve ailesine de aynı şekilde manga kapaklarında yer verebilir.
Mantıklı.
 
Sanji dediğimiz adam gelmiş onbinlerce adam arasından kaptanını kapmış ve hakili olduğu kesin olan bi kılıç ustasını tekmeleyip kaçarken Pekomsun durumuna bakma ihtiyacı hissetmiş Pekoms bağırınca. Bu sırada da yine yonkou tayfasından özel bi gücü olduğunu anladığımız biri darbe indiriyor Sanji Luffy’yi korurken savrulup yere çakılıyorlar. Devamında birileri ateş ediyor ve Germa araya giriyor.
Luffy zaten lastik.
Haydi hakililer olsun aralarında Sanji kendisine ateş edecek Pederi atlatacağını gören Katakurinin farkında bile değilken -bu adam için geleceği görüyor diyorlar/diyoruz- yolladığı atağı da atlatıyor ve bu adama sanki Germa gelmese ölecekti muamelesi çekiliyor.
Yonkou tayfa elemanından yediği darbeyle savruldu diyorsanız bir çok karekterin -Luffy dahil- bu ayarda adamlardan yediği darbeleri atabiliriz buraya. Luffy’yi kurtaramadı diyen varsa daha ne oldu da neyi yapamadı 2 dk geçmedi.
Sanji bu arc dövüş veya kaçış namına ne yaptı bakalım.
Yonjiyi dövdü. (Yonji zaten çöp)
Judgela kapıştı ve insanları kalkan yapıyor diye kendini geri tuttu. (Judge BigMomdan tek yedi la)
Daifuku ve sürekli onunla dövüştüğünü gördüğümüz Ciniyle kapıştı ve Cinin nasıl bi hayvan olduğunu da tek kesişte ufka kadar gemi kesmesinden gördük, bu dövüşün ortasında gelip Germayı da Perosun elinden kurtardı. (Ula Daifukuya tek atması lazımdı, öte taraftaki de bildiğin şeker yani)
BigMomın saldırı için savurduğu Prometheusu durdurdu. (aman canım saldırı ona bile değildi)
Gitti BigMomdan kurtulamayan tayfa için pasta yapmaya orada da Oven müttefiklerden birini rehin aldı. Sanji adama göremeyeceği bi hızda saldırıp Chiffonu kurtardı. (Oven de çöpmüş) (Katakuri tüm itemleri almış üçüz oldukları çöp)
Geldi BigMomı uzaklaştırdıktan sonra Luffy’yi oradan çıkarmaya gitti -tek başına- ve onbinlerce kişi arasından kaptanını kucakladı. En başta yazdığım mevzular olunca da o onbinlerin arasından kardeşleri geldi ve bölüm bitti ama Sanji önüne geleni 2-3 sayfada tekleyip haşat etmedi diye güçsüz, pis, gereksiz oldu. Gerçekten pes! :(
Yediği de tek darbe, üç beş kişi daha vursa dümdüz gidilecekti sanırım.
Sanji için iki üç laf etmeyi planlıyordum fakat bayağı bir özetlemiş durumu :respect: Yine de Sanji'nin bende de biraz hayal kırıklığı yaşattığını belirtmem lazım hele 2-3 bölüm önceki lafından sonra. Bana çok iddialı gelmişti beklentiye girmiştim. Arka planda kalması bize hoş gelmedi tabi. Ama ben Sanji ile Smoothie'yi şu an aynı kefeye koyuyorum. 2 güçlü karakter arcta pek gözükmedi. Arcın bitmesi tahminimce 8-10 bölüm sürebilir ve bu bölümlerde bu ikiliyi görmeye başlayabiliriz diye düşünüyorum.

Sanji'nin tekmesine 2 kere okumama rağmen dikkatli bakmamıştım ama yorumlardan sonra dikkatle bakınca hayran oldum gerçekten. Luffy'i saldırıdan koruduğu sahne zaten başarılı.

Sanji vs Oven olacak gibi.Oven in iki atakta meyvesinden dolayı pekomsu dusurdugu durum ortada. Snack de gemilerin birinde gibi duruyor.Yani bizim tarafta karadaki en güçlü eleman suan için Sanji ve dusmanlardan da en güçlü Oven.

Sanji Luffy'yi Reiju'ya teslim edip oven ile dövüşür.Bu dövüş olursa soyle bi sahne hayal ediyorum Oven'in yarattığı cehennem sıcağı Sanji'nin bedenini yakar ve modifiye genlerin aktiflesmesine neden olur alin size p-up.:sapkali:
Hahaha beğendim bu tahmini. Aynı şekilde olmasa da böyle bir durum gerçekleşebilir.

Bir arkadaş pekoms'u luffy sakinleştirebilir dedi onu alıntılayamadım. Bana da mantıklı geldiğini belirtmeliyim :good:
 
İyi de diğerleri neden bu kadar güçlü olabilmek adına bu kadar haki harcamıyor? Bir tek Luffy mı harcıyor bu hakiyi arkadaş.:S Adam geleceği görecek kadar haki harcıyor. Hakinin tükeniyor olduğu söylendi zaten. Ama tükenen hakinin bir Luffy'de bittiğini gördük şu ana kadar. Kaç tane rakibi haki harcadığından sebep artık haki kullanamayacak noktaya geldi? Kimse.
Harbi ha. Cocuk sansli diyorlar yok baş karakter vs su olaylara baksan asil bu luffy şanssiz . Meyve lastik,haki bitiyor. Fiziksel guc desen yok kucucuk...
 
Bedenini full haki ile kaplayan Vergo vardi neden onda da bitmedi ?
K.haki daha farklı. K.hakisi biten olmadı hiç. Luffy'nin b.hakisi bitti, o da normal. Hemen hemen bütün bedenine yayıyor. Kendin gördün, Kata da h.haki sahibi, sağlam b.hakili birisi ama Luffy gibi vücudunun büyük kısmını kaplayarak dövüşmedi. Koluna, bacağına falan ekledi. Savunma olarak katkısı çok ama bir bedeli var. Luffy bu bedeli ödeme riskini göze almak zorunda. Çünkü g2'li, g3'lü halini aşan bir rakip ile savaştı. Bu onun zayıflığının bir sonucu.
 
Mangaka herşeyi baştan kurgulamadı sonuçta haklısın ilk başta şeytan meyvesi efsane diye anılıyordu şimdi meyvesiz adama adam demiyorlar 1 2 kişi dışında. Benim demeye çalıştığım bu adam serinin başından beri yeni dünyada olduğuna dair hiçbişe geçmedi. Eğer olsaydı bir fb ile 900 e merdiven dayamış seride geçerdi.



Ben yeni dünyanın sonuna ulaşmaktan bahsediyorum sonuna doğru gitseler telef olurlar illaki yeni dünyada. Luffy gibi mangaka balıyla yıkanmadıkça belli bi seviyede değilsen ya yonkou adamı olucaksın ya sivil gibi yaşayacaksın yada korsancılık oynayacaksın. Korsancılık oynayarakta sonuna ulaşıp o denizden çıkamazsın.



Büyük bir soru işareti nasıl çıktıkları. 1 fb ile oda belli olur. Benim dediğim zeff ayarında bir korsanın yeni dünyanın sonuna kadar ulaşamayacağı. O kadar namlı bir korsana benzemiyor kalburüstü bi adam olabilir korsan olduğu zamanlarda ama yine dediğim gibi Şuan ki Zoro yada Hadi Luffy ayarında olsa bu adamın zirvesi yine sonuna kadar yerler oyarlar adamı. Yeni dünya hafife alınacak yada zayıfların kurtulabileceği bir yer değil. kafandaki Zeffin nasıl bir seviyede olduğunu bilemem ama Benim kafamdaki Zeff ve o ayardaki korsanlar ancak korsancılık oynarlar sonuna ulaşamadanda telef olurlar.
Girip çıkmıştır bu kadar basit bence. İlla sonuna kadar gitti ve ölecek diye bir şey yok veya dönemeyecek diye de bir şey yok. Çok fazla güçlüde olmasa da olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık