Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 897: Pekoms'un Kakao Adası Kaçış Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke luffy vericeği gözlem hakisini sanjiye verseydi. Eski sanji olsa kafada kırk tilki dolaşıyordu. O grubun içine pat diye dalmaz dikkat dağıtıcı bir şeyler yapardı.
 
Mangayı yeniden okumaya başladım ve güncele geldim. Cacao adasında başlayan macera, Cacao adasında son bulacak gibi duruyor. Saat şuan gece 01.00. Pedro'nun şafağı getirecekler inancı yüzünden yaklaşık 4-5 saat boyunca bu ada üzerinde olayların gelişeceğini düşünüyorum.
Nami eğer göğüslerinin arasına Zeus'u sokup buradan ayrılırsa en büyük p-up'ı o almış olacak. Luffy etkilenmediği için onunla savaşıp devasa yıldırımlar indirebilecek. Tabi bu olasılıkta sayısız avantaj ve şans ile ilerleyen tayfa için bir yenisi olur ki bu da okuyucunun gözüne daha fazla batmaya başlar.
Diğer taraftan uzun süredir gözükmeyen Caeser, Judge ile birlikte çıkabilir.
Son olarak şu ana kadar 4 kere yakalanmayı başaran Brülee'yi tebrik ediyorum. Kardeşleri de hala onu kurtarmaya çalıştığından onlardaki sabra da şapka çıkarıyorum.
 
O değil de Şumuti yerine Dayfuku olsaydı Cin yatay slash atıp bizim gemiyi keserdi. Şumuti kadar vasıfsızı gelmedi.
 
Dördüncü Vites'ten 10 dakika sonra Luffy'nin hakisi tekrar kullanılabilir durumda oluyor. Luffy'nin uyuma sebebi normal savaş yorgunluğu. Olur da kalkarsa hakisini normal olarak kullanabilir.
Hakisi dönüyor da benzini fullenmiyor. O seviyede o bitkinlikle bir işe yaramaz.
 
Sanji ile Luffy yere düşerken Sanji kendi vücudunu siper edip önce kendisi düşüyor ve Luffy'yi hasar almaktan koruyor. Çok duygulandım lan.

Bu bölümde iki yerde duygulandım. Birincisi Sanji'nin Luffy'ye ''kazandın mı?'' diye sorup Luffy'nin de ''evet'' dediği yer. Diğeri de üstteki yazdığım olay. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık