Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mom tayfası en güçsüz tayfa artık iyice emin oldum.Mom hangi sırada önemli değil tayfa diğerlerine göre zayıf.Bunu düşünmemin sebebi bu adamların darbe yemeye alışkın olmamaları.Kraker de katada fiske bile yemedikleri için gerçek bir dövüşte fiziksel mücadeleye dönünce tıkanıyorlar.Yani şunlara bir marco jozu jack bodoslama girse dövüş uzar kaybederler.Diğer yonko tayfalarıyla kapışma olursa dezavantaj bunlarda.O yüzden wb tayfası en güçlü dendi.Smoothie de kimbilir darbe almıyordur.Zehir saldırısı yiyince hemen söylenmeye başlamıştı.
Belki de o yüzden devlerle ittifak yapmak istemiştir. Kadın, kendi gücüne güvenip diğer yonkoları indirebileceğini söylüyor fakat tayfaya güvenmiyor. O yüzden de müttefik arayışında.
 
Novalar iki üç saatte tasarlandı cümlesi yanlış. Novaları Shaboady'de tanıtmayacaktı daha sonraya bırakmıştı. Yani kafasında vardı zaten.

"Oda Sabaody'de supernovaları tanıtma niyetinde değildi. Ama editörü üç saat içinde hikayeyi heyecanlı hale getirmesini istedi ve Oda supernovaların ortaya çıktığı yeni bir hikaye yazdı." ONE PIECE Grand Countdown 2 (2010)

http://www.korsanfan.com/konu/eiichiro-oda.1909/
Şimdi Oda aslında hikayeyi farklı şekilde ilerletecekti ama editör kötü bulduğundan novaları daha erken işin içine soktu gibi bir durum mu var ?
 
Açıklama onu gösteriyor. Daha sonra gösterecekken öne çekmiş.
@kuroashi.no.sanji1993 @Hakili Yumruk
Arc ilgi çekici olsun diye novaların hepsi tanıtıldı. Editör olmasa bir anda tanıtılmaları yerine hikaye ilerledikçe ara ara ortaya çıkacaktılar.
Hmm teşekkürler.Bak bu ilginç oldu.Dediklerime kanıt olamaz da hala novaların Luffy'nin yolunda bi engel olucağını düşünmüyorum ya.Aynı şekilde nova muhabbetinin Kaido arcta kapatılacağını düşünüyorum.Zaten 8 tanesinin o arcta olucağı garanti gibi bir şey.Diğerleri de bi şekilde eklenir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık