Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii doğal olarak birbirlerine üstün oldukları alanlar vardır.Ama 10 bin metreden düşüp hasar almaması işte Kaido'nun savunmasını gösterir,dayanıklılığını değil.
Örneğimi fiziksel olarak açıklayayım bir elmayı bir elinle sıkarsan elma o basınca dayanamaz ve parçalanır. Ancak bunu taşa uygularsan taş bu basınca dayanır ve parçalanmaz. Savunma diye bahsettiğim şey aslında biraz daha Katakuri'nin darbe almaması tarzı yani darbe alsa zarar görecek. Savunma suni olan bir şey dayanıklılık ise doğal olan. Kaido ise 10000 metreden düşüpte bundan etkilenmeyecek dayanıklılıkta birisi. Seride şu ana kadar gördüğümüz hiç kimse serbest dalış yapıp da 10000 metreden sadece baş ağrısıyla çıkacak kadar dayanıklı olamaz. :)
Edit:Bu tartışmamız spoiler konusuyla ilgisiz daha sonra tartışalım bunu genel tartışmada.
 
Çaylakların efendisi :) şaka maka haberi yanıltıcı birşekilde yazacaktır o yüzden merak ediyorum.
Tahminen pek oynamayacaktır haberle çünkü oynamasına gerek yok doğruları yazması büyük sansasyon oluşturur. Söyleyeceği tek yalan Balıkadam Adası'nın Koca Ana'yı bilerek kumpasa getirdiğidir Tamatabeko konusunda. :)
 
Luffy bayılınca, Katakuri de yere yıgıldı yazıyor. Ayrıca resime bakmadın mı? Luffy almış başını giderken Kata yere yapışmış ağzının üstünde Luffy koydugu sapkayla yatıyor. Bu durumda nasıl berabere kalmış oluyorlar?
  • Luffy, saldırı yollamaya hazırlanan Kata'ya bakar fakat o sırada G4'un süresi dolar ve Luffy bayılır.
  • Kata bir nefes alıp önüne doğru düşer
Bunlardan bahsediyorum.Her türlü ikisi de aynı anda bayılmış,dövüşecek güçleri kalmamış belli bir süre sonra luffy ilk kalkan olmuş bumu yenmek ? Bana göre berabere bitmiş gayette güzel olmuş.
 
Şu kaidonun 10 bin metreden düşüpte burnunun bile kanamamasının sebebi acaba istemsizce kendini haki ile kaplıyor olması olabilir mi ?Temel içgüdü vs. gibi ?
 
Ama serinin en büyük dayağını da o yiyecek.:D
Bende de böyle torpil olsa bende herkesi döverim, Mike Tyson falan vız gelir tırız gider. Sizde Luffy irade gücüyle bunları yeniyor diye avunun :D

Öyle olsa Kata ile değil Bigmom'la kapıştırırdı mangaka.
Tepkilerden dolayı yapmamıştır. Şu seride ki güç vsleri olarak leş bi seri. Gerçekten Kata'nın Luffy'e yeniliyor olması irade falan değil aga mangaka torpilinden başka bir şey değil. Üzücü bu durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık