Bence WB daha dayanıklı,Kaido'nun savunması daha iyi.Kaido'yu görmedik daha. Kaido tahminimce Beyazsakal'dan dayanıklıdır.
Bir çaylağın yükselişiMorgans habere ne yazacak çok merak ediyorum.
Onun kadar dayanıklı olma ihtimali yok Kaido kafasının yarısı gittiği halde dövüşemezdi.Kaido'yu görmedik daha. Kaido tahminimce Beyazsakal'dan dayanıklıdır.
Yonkolar her alanda canavar oldukları için öyle düşündürüyor olabilir bence. Ama yine de her biri bir alanda diğerlerinden öndedir. Ben Beyazsakal'ın 10000 metreden düşüpte burnunun bile kanamayacağına ihtimal vermiyorum.Bence WB daha dayanıklı,Kaido'nun savunması daha iyi.
Çaylakların efendisi şaka maka haberi yanıltıcı birşekilde yazacaktır o yüzden merak ediyorum.Bir çaylağın yükselişi
Tabii doğal olarak birbirlerine üstün oldukları alanlar vardır.Ama 10 bin metreden düşüp hasar almaması işte Kaido'nun savunmasını gösterir,dayanıklılığını değil.Yonkolar her alanda canavar oldukları için öyle düşündürüyor olabilir bence. Ama yine de her biri bir alanda diğerlerinden öndedir. Ben Beyazsakal'ın 10000 metreden düşüpte burnunun bile kanamayacağına ihtimal vermiyorum.
Ben o saldırıya Kaido'nun kafasının bir bölümüne zarar vereceğini düşünmüyorum yani uzuvları o saldırıdan etkilenmeyecek kadar dayanıklı olurdu şahsi görüşüm.Onun kadar dayanıklı olma ihtimali yok Kaido kafasının yarısı gittiği halde dövüşemezdi.