Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olacaktı peki ? Taa alabastadan beri bir kere ismi geçmeyen adam son anda yamalama yapılmış hala hikaye anlatma derdindesin :artiz:

Tam anlamıyla gereksiz bir karekter.
1 - Gereksiz çünkü Luffy'nin büyük abi rolünde başka birine ihtiyacı yok yeterince müttefik topluyor.
2- Gereksiz çünkü çok uzun bir süredir sahnelerine şahit olduğumuz Ace ve Luffy'den bu şahsa dair tek kelime edilmedi.
3- Gereksiz, hafızamı kaybettim nedir lan :hhh:
4- Gereksiz, niye ateş meyvesi yediriyon çakma yaptım aynısı olsun mu diyorsun.

Diye devam eder bu :oleyo2:

Not: Soldaki gölge belli olmuyor yada ben anlamıyorum :oleyo2:
Assolistler sonradan çıkar. Ace demoydu sadece. O gitti tam sürüm geldi. :cool:
 
İkisi çok farklı karakterler. Ace karakter olarak iyiydi diyemicem. Çok fazla inat bir karakterdi. İnadıyla kendi sonunu ve kaptanının sonuna neden oldu. Sabo ise kişiliği oturmuş terbiyeli yeri geldiğinde sinirlenen ve hangi durumda nasıl tepki vereceğini bilen biri. Biri yaşlı hasta olan kaptanını kk yapmak istiyor diğeri hükümeti devirmek istiyor kalite ve hedef farkı çok fazla.
 
Ace ölmese bu kadar sevilmezdi.
Ace salak olmasa ölmeyebilirdi, o zaman daha doğru bi sevgi duyulurdu.

Sabo dünyada olan bitenin bilincinde ve dünyayı değiştirmek için elinden geleni yapan bi eleman. Ace ise tek derdi adım duyulsun, yaşadığım bilinsin olan ve bu yüzden kuduz gibi sağa sola saldıran söz dinlemeyen ve haddini devamlı surette aşan egolu ve mal bi karakter.
Sabo daha küçükken pek çok yetişkinden daha olgun, kibar ve mütevazıyken; Ace kendisine arkadaşça yaklaşan bi kişiyi bile ısıran, tek bildiği şey söylenmek olan bi karakter ve Luffy sağolsun biraz adam ediyor bunu zamanla, 2 yıl yanında olmayınca yine aynı haline dönüyor ama bu Ace gereksizi.
Büyük korsanlara benzetecek olursak Ace’in kafası Kaidou gibi çalışıyor Sabonunki Shanks gibi ama aradaki fark şu; Kaidou bu kusurlarını taşıyabilecek yeterlilikte ama Ace değil. Sabo ise bulunduğu konum itibariyle Shankstan daha büyük işler bile yapabilecek durumda.
Ace balon, Sabo fişek. Ace moron, Sabo değil. Ace safi atar, Sabo ise işini yapıyor. Ace kendini kurtaran adamı sırf adı duyulsun diye arkadan bıçaklamaya kalkıyor hatta uyurken öldürmeye yelteniyor, Sabo ise gönül ve hayat borcunu sonuna kadar ödüyor.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık