Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Luffy'ye bakarken arkadan WB (hayatında arkadan saldırı almamış kişi :)) saldırıyor. Kizaru saldırıyı anlayıp Bisentonun üstüne çıkarak karşı saldırısını yapıyor. Kizaru'nun Gözlem Haki seviyesi WB'den iyidir bence.
Luffy'nin Kizaru'dan kaçma şansı yok şimdiki Gözlem Haki seviyesi ile.

Marco'nun altını çizdiği eskisine oranla çok farklı olan KH'si (Squardo'nın yaralaması) dikkate alınınca elbette MF WB'den iyi olabilir.

Kizaru'yu neredeyse hiç ezdirmedi Oda. Onda da muhteşem KH çıkabilir.


Sayfa 25 teyim tüm mesajları okumadım daha ama brok hepimizin merak ettiği soruyu sormuş ino ve neko bu ay tekniğini kullanabiliyor mu diye ama kimse o konuda bişey yazmamış
Chopper sormuş sanırım ama cevap vermemiş Carrot. Pedro'nun eğitim verdiğini düşününce hemen herkes kesin gözüyle bakıyor ben de öyle. Tabii Oda bir ters köşe yapabilir.

Sorudan sonra sahne değişmiş. Sonraki bölüm belki Carrot detaylı bir açıklama yapar hangi minklerin yapabileceğine veya eğitim alan her minkin yapıp yapamayacağına dair
 
Son düzenleme:
Son 2 bölüm gayet doyurucu ve güzel oldu gercekten rayleigh görmek güzeldi.
Bölüme geceçek olursak

1. Rayleigh bahsettiği canlılara karşı duyarlılık nereye bağlanacak. Herşeyin sesini duyma olayı ve geleceği görme olayları bir birine bağlantılımı bakıp göreceğiz.

2 kata dan hariç geleceği görenlerde varmş.geleceği görme işi sıkıntılı inş oda ilerleyen ks lerde bu duruma tezat düşmez yarin bir gün lufy yumruk yedimi demeyelim görmüyomu diye

3 kata lufy dövüşü çok iyi kata şu ana kadar en iyi yakın dövüşçüsü diyebilir meyve ve 2 tür haki ile kombine saldırıları efsane ve dövüşünde bitmesini istemiyo hadi kalk ayağa felan diyor.
4. Smotie nasıl bir meyve var çözmüş değilim anlayan varsa anlatsın
5. Big moma nolmuş öyle bi deri bi kemik kalmş rezil ettiler bence bi an önce pastayı yesede bayılıp gitse maymun ettiler kadını pasta da pasta diye
6. Snake man adı üstünde yılan adam dofa yaptığı piton saldırısı gibi bişiler bekliyom kolunu bacagını istediği gibi uzatıp yönlendirecek.
7 lufy bence sanji ve puding yardımıyla bir şekilde kakao adasındaki o aynadan cıkmayacak ya haberleşip başka adaya gitcek yada sanjigil adanın tenha bir yerinde ayna getirecekler
 
Mangastream çeviriden tekrar bakayım dedim. Orada çeviri farklı geldi. Son sayfalarda sanki luffy ve katakuri konuşurken ikisi de birbirlerinin gelecekte ne diyeceklerini biliyor şekilde konuşuyorlardı.
 
Niye sağ kollara kota konmuş gibi konuşuluyor? Sen sağ koksun, diğer sağ koldan güçlü olamazsın diye bir kural mı var? Rayleigh dediğimiz adama yalnızken dalmaya gözleri yememiş senelerce, gençliğinde belki de yonko gücünde adam. Ona bu kota işlememiş herhalde.
Genç Rayleigh ile Marcoya aynı güçte gören var mı acaba?
+1 üstüne bazı sağkollar amiral gücünde çıkabilir, bazıları da kaptanlarına yakın çıkabilir. Hiç yadırgamam.

su an lufy k. hakisini inanılmaz bir şekilde geliştirmiş durumda ve g4 geçtikten sonra katayı yenebileceğini düşünüyor sanjinin rakibide snack olucak gibi ama bu biz sanji fanlarını pek mutlu etmedi tabiki :D su anki tatlı komutanlarından birini indirmesini isterdim
Supernova olmayı hak etti. Perde arkası çalıştığı için ödülü yetmedi. Bence güzel mesaj olur.

Akainu'nun geleceği görme özelliği çıkacaktır ki Wb arkasındayken dalabilecek refleksi gösterdi.
Hal durum böyle olursa Wb'nin handikabı daha fazla dikkat çeker.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
La bu Luffy elektrik tabanlı saldırılar yapmaya başlarsa işin cılkı çıkar herhalde. Oldu o zaman Avatar olsun anasını satayım her elementi kullansın. Ateş bazlı saldırısı var elektrik de gelsin daha sonra hava ve su bazlı da olsun Avatar Aang vs Luffy konusunu yeniden hortlatalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık