Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıllık aradan öncede yapıyordu bunları her seride var böyle ana karekter uzatma yolu bu seriyi adamların.Tek tek her sahneyi gösteriyor.
Tutupta onlarca vs. olucak bu seride Luffy bak bu kadar darbe alarak bi şey olmadı bu adam böyle 2 darbe ile yenildiye bağlamayın saçma saçma.

Seride su kadar acik seyi bile analiz etmeyip 20 bolumdur Luffy ne dayanikli be yazipta bide Zoro fanları yazmışlar utanmadan.
 
Arkadaş Zoro daz bones dövüşünde daz bones zoronun kesilmedik yerini bırakmadı. Zoro dünyanın darbesini yedi. Sonra kalktı, tek kılıç darbesiyle herifi yere serdi. Kaku vs sinde de aynisi oldu. Benzer durum luffy e olunca, herkes bı acayiplesiyor nedense.
 
Olum çok fena bölüm lan.
Luffynin hiç böyle pis dayak yediği olmadı. Kizaru bile böyle yok etmiyordu herifi. Çok şiddetli dövüşüyorlar çok hoşuma gitti lan.
Reyli gene formunda klshdflkhasdflkhasdfl kral adam ya
Snacki göreceğimizi düşünmüyordum. Brule ''ormanda bir yerde yatıyordur'' falan derken ölü yada yarı ölü bendeninden bahsediyor sanmıştım açıkçası. Bakalım rolü ne olacak?
Jinbeide Smoothieye rakip olacak gibi duruyor. İyi vs Jinbeiye çok ters matchup ama olsun. Suyla dövüşen adamın karşısına su sıkan karakter vermek falan...
Bakalım yeni g4 ümüz nasıl bir tipsiz olacak :(
Linlini azcık daha gezdirseler karı açlıktan ölcek lan zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık