Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama baktığımız zaman G4 açtı değil mi bu adam açtı gene dayak yedi G4'le bu mod ile daha az dayak yiyebilirdi kullandığında bu mod saldırılardan daha hızlı kaçmanı sağlıyorsa illa k.hakini geliştirmene gerek yok modun kendisi zaten hıza dayalı(tahmin ediyorum ki öyle) k.haki ile üstüne eklendiğinde daha güçlü oluyordur orası ayrı.
Üstüne düşünmeye gerek yok ya. Kozunu boş yere göstermek istememiştir desem mesela? Mantıksız mı oldu sence? :D İşe yaramıyorsa mod açmanın manası yok bence. Kaldı ki Luffy, rakibi ile arasındaki k.haki farkını idrak edince bırak yeni modu, standart G4'e bile geçmedi. Boşa enerji kaybı olacağının farkındaydı yani.
 
Kırakerle dövüşürken güçsüz müydü :bilmem:

Belki kendi kendine verdiği hasardan fazla etkilenmiştir. Aksi halde g4'süz Luffy'nin bu kadar dayanmasını en fazla dövüş içinde aldığı oplara bağlayabilirim.

Artı Luffy anca hakisi bitinceye kadar güçlü olur :hhh:
Bak işi dalgaya vuruyorsun bende vurayım o zaman Zoro pica seviyesi adam ile oynayacak Wano'da :D :hhh::hhh:
 
Ama baktığımız zaman G4 açtı değil mi bu adam açtı gene dayak yedi G4'le bu mod ile daha az dayak yiyebilirdi kullandığında bu mod saldırılardan daha hızlı kaçmanı sağlıyorsa illa k.hakini geliştirmene gerek yok modun kendisi zaten hıza dayalı(tahmin ediyorum ki öyle) k.haki ile üstüne eklendiğinde daha güçlü oluyordur orası ayrı.En başta yapıp saldırılardan daha az hasar ile çıkabilirdi belirtmek istediğim şey bu.
Bu tekniğin de zaman kısıtlamasi varsa açmaması normal. Artık verebileçek bir arası yok 10 dk işini şansa birakmadı muhtemelen.
 
Bu tekniğin de zaman kısıtlamasi varsa açmaması normal. Artık verebileçek bir arası yok 10 dk işini sansa birakmadı muhtemelen.
Bak bu mantıklı olabilir yeni bölümde böyle bir şey geçerse.Bu teknik G4'ün düz modundan daha fazla enerji harcatıyorsa açmamış olabilir baktı ki Kata'da tükeniyor yavaş yavaş açayım demiş olabilir.

Değil mi @Raiden
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık