G-4 modunda kung fu mu yapacak la acaba, yoksa yılan formu mu alacak merak ettim şimdi.
Yanlış yerden soru soruyorsun madem Luffy'nin snake modu vardı daha önce niye açmadı? olacaktı sorun. Kata bu dövüşü 2 kere kazandı zaten.İyi boş yaptı Oda
Kata adamı g4'e geçirememiş mi kaç saatir, güçlü sanıyorduk elemanı, boş çıktı![]()
Otomobil şanzumanı sistemi üzerinden basit bir benzetme üzerine yaptığım bir tahmin sadece benimki.5 vitesli otomobillerde 1. vites kalkış içindir.2. viteste hızlanırsınız sonra 3. vitesle güclenmeye devam eder 4. viteste de son hıza ulaşırsınız.5. vites düşük oranlıdır asıl amacı 4. vitesin ulaştığı hızları daha düşük devirlerde elde edip yakıt tasarrufu sağlamaktır.Bu açıdan Gear 5: Overdrive için görüşüm daha az enerji ile daha çok güç elde edebileceği tarzda bir form olabilir.Bundan sonraki güç atlaması "G" üzerine veya "G" üzerindeki bir tekniğe değil meyve uyanışı ile alakalı olacağını düşünüyorum ben.
foto varsa bizle de payaş.?Luffy, gelecegi görüp katanin gutling gun'indan sıyrılıyor. Hadi yine iyi yere kapak attı kerata.
Yanlış yerden soru soruyorsun madem Luffy'nin snake modu vardı daha önce niye açmadı? olacaktı sorun. Kata bu dövüşü 2 kere kazandı zaten.