Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Gücü

Sizce?

  • Yonkou > Amiral

    Kullanılan: 216 79.7%
  • Yonkou = Amiral

    Kullanılan: 42 15.5%
  • Yonkou < Amiral

    Kullanılan: 13 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    271
Yenişemiyorlardır :ehe: Akainu denizcileri daha saldırgan yapacak sanırım. Kaido'da dünyayı savaşa sokma eğiliminde. İnşallah karşı karşıya gelmez bu ikili :D
Hazır merkezi NW'e taşımışken Akainu biraz ortalığı yaksın bence de. Denizciler şu ana kadar refakatçi olarak kullanılır oldu :S Kaido vs Akainu olmaz, eğer ikinci Squardo bulunmazsa:a:
 
Koltuk derken amirallerin mf de oturduğu koltuklar. Hocam kendine göre oran yapıp kendine göre birşeyler çıkarıyorsun :) . Punk hazarddaki luffy yi 10 dk da haşat eder de ne demekmiş :) luffy tonlarca dayak yediği halde hatta kaçtığı halde yinede katayı alabiliyorsa bi zahmet sanji de perosu alsın emin ol luffy nin düştüğü durumlara düşmez. Katayı yenmesi demek marcoyla eşit olur diye birşey de yok :) ikisi farklı özellikli meyveleri var. Marco ve kata farklı özellikli krakterler. Luffy bu dövüşte gözlemini arttırdı diye marconun yenilenme özelliğini aşmış olmuyor ona da bir çare bulması lazım. Neyse hocam bu tartışmanın sonu gelmez. İstersen anket açabilirsin luffy amiral seviyesi oldu mu diye forumun çoğu da benim gibi düşünecektir. Bu arada düşüncene saygım var herkes farklı düşünebilir.
1.İşte verdiğin örneğe göre hükümet amirallere koltuk yapmış.Bu güç belirtmiyor :D.
2.Evet eder sözümün arkasındayım ve kafama göre oluşturmadım.Enies Lobydeki Luffy ile Arlong Parktaki veya Skypieadaki ile Savaştaki Luffy bir değil güç olarak.Kademe kademe artıyor.Don Kriegden dayak yiyen Luffyyi Enelle kapışan Luffy yamulturdu 10 dakikada.Şimdide aynı mevzu var.
3.Sanji Perosu hayatta alamaz.Sanjiden güçlü pedro intihar saldırısı yapıyor çaresiz kalıp adamın kolu zor gidiyor.Sanji Ovenı alsın öpsün başına koysun.
4.Forumun çoğunluğu Momu Mihawktan,Akainudan güçsüz görüyordu,veya Amirallerle Yonkoları eşit görüyordu.Fakat sonuç farklı.
5.Marco ile Kata güç seviyesi olarak çok yakınlar hatta ikiside birbirinden üst olabilir.Zamanla göreceğiz.Demek istediğim oydu.
 
Denizcilerin en üst seviyesi amiraller madem o kadar aşmış kişilikler değil bu denizciler falan nasıl ayakta durmuş :S koramiraller falan gördüğümüz kadarıyla çöp :s
Şöyle bir soru amiraller katılmadan önce nasıl ayakta duruyorlardı ?

800 yıldır ayaktalar bildiğimiz amiraller maksimum 25-30 yıldır vardır.
 
Amirallerin son savaşta bizimkilerin rakibi olucağını düşünüyorum.Herkes goroseilerden birşeyler bekliyor ama çok yaşlılar baya yaşlılar seride yaşın önemli bir etken olduğunu biliyoruz(Rayleigh,Wb vs).Zaten oda az çok şunu gösterdi kizaru vs sanji fuji vs zoro akainu vs luffy olucak karakterlerin tasarımından bile belli.Yonkouların amirallerden çok az daha güçlü oldugunu düşünüyorum ama Akainu yonkou gücünde vardır filo amirali olarak.Dayanıklılık ve douriki bakımından diger amirallerden biraz daha üstte gibi gözüküyor üstüne bana göre en iyi meyve magu magu forum olarak siz ne düşünüyorsunuz bilemem tabi ama bence gura guradan iyi. Gözlemide en az katakuri kadar vardır.
Sonuç olarak 1 yonkou=1.20 amiral 1 yonkou=Akainu diyorum
 
Amiral yonkou ya eşit varsayarsak. 3 Amiral+1 filo amirali 4.5-5 yonkou çıkar burdan. Denizciler dünyayı ele geçirir seri sonu.
 
.Zaten oda az çok şunu gösterdi kizaru vs sanji fuji vs zoro akainu vs luffy olucak karakterlerin tasarımından bile belli.
İşte asıl bu ters köşe.O kadar belli bir şeyi yapmayacaktır Oda.Zaten Fuji'nin son savaşta bizimkilere karşı ölümüne savaşması olası bile değil bence.Dressrosa'da Aka'yla tamamen zıt olduğunu gördük.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık