Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893: Charlotte Ailesi'nin 36. Kızı, Flampe

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm iyi hoş gayet güzel. Kata'da bişeylerin değiştiği için geçmiş bölümdeki tavırlarıyla da karşılaştırmayalım ona da eyvallah.

Ancak geçen bölümde Luffy baya delinmiş gibiydi gözler beyazlamıştı falan. Bu sebeple vücudunun bir kısmının tamamen gittiğini düşündük.
Bu bölümde ise Luffy o saldırıdan sonra yerde acı çekiyor ama kendinde. Kata ise aynı saldırıyı kendisine ayakta yapıyor ve ayakta kalıyor.
Sırf ters köşe yapmak için diğer bölüm saldırının etkisini olduğundan çok daha fazla gösterdi böylece çoğumuz saldırının ya tamamının ya da bir kısmının öngörü olduğunu düşündük. Bazen ters köşe yapmak için fazla zorluyorsun Oda.
 
Kendini yaralaması her ne kadar sempati uyandırsa da kata'nın karakteriyle alakası yok bu bölüm yaptıklarının. Bari luffy kral hakisiyle insanları değiştiriyor gibi bir şey çıkartsın da bir mantığı olsun yaptıklarının.
 
H.hakiye milyonda bir görülen yetenek denmedimi sadece alabastanın nüfusu 10 milyondu,dof gibi kata gibi elemanlarda çıkması gayet normal.
 
Spoiler... Luffy ve Katakuri kan kaybından ölmek üzeredir. Jinbe,Luffy ve Katakuri'nin aynı kan grubuna sahip olduğu ortaya çıkar. Jinbe bu ikisine kan verir. Alaaddin birden ortaya çıkar ve ağzından şu sözler dökülür. "Hey tayfama katılsanıza."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık