Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H. haki liderlik vasfı olar her karakterde çıkacak o yüzden şaşırmayın onlara. Amirallerde bir çeşit lider sayılırlar, onlarda da çıkar. En kötü Akainu' da çıkar.
 
Katakuri delikanlıdır artık buna kimse itiraz edemez hatta tescillenmesi için konu açıp anket ekleyin en delikanlı düşman kim diye oyları görün :D
 
katakuri adamlik konusunda yarissa yarissa arda turanla yarisir :ehe:
bazi arkadaslar luffy gecen bolumde olumcul yara aldi falan demis ama mizrak degince duman cikiyor o bolgede ve ne oldugu net belli degil.

eger luffy kopekdisli arkadasi pataklayamazsa bu hikaye rahat bir 30 sene surer :mincika:dovmesi lazim
 
Valla görüntü açısından Kata’nın yaptığı takdire şayan bir davranış ama bire bir dövüşe bu kadar çok önem veriyorsan bir kaç bölüm önce mochinin altında ölüme terketmen,hakisi bitince adaletten bahsetmemen tam tersi öldürmeye çalışman falan olmamış.Burda kesinlikle karaktere laf atmam Oda’nın tutarsızlıklarından bir tutam sadece.Ama bu arc çok hissettirdi bu olayı.Yaşlanmışsın sakız gibi uzatma kısa kes olayları.Wano’da neler yapacaksın merak ediyorum.Kata’yı indirmek için böyle abidik/gubidik kıvırmalar yapan Oda Kaido’nun indiği bir senaryoda off off düşünmesi bile fena.
Kata kendi yaralasaydı Luffy'i kendine zarar vermezdi, olaya dışarıdan müdahil olununca böyle davranıyor ama dediklerin haki bitme durumu ya da mochi dağı altında bırakma falan ikisi arasındaki güce dayalı olaylar yani orada bir adaletsizlik yok bence şu aşamadan sonra yine öldürmeye çalışacaktır Luffy'i dövüş boyunca. Adam sadece haksız galibiyet istemiyor bir nevi fair play durumu :D Ha şunu da belirteyim Luffy bu dövüşte çok fazla torpil kullandı normalde Kata şu ana kadar geçen sürenin 1/10'da Luffy'i öldürebilecek güçte bir karakterdi ama hikaye böyle işleniyor ne yapalım zevk almaya bakıcaz :oleyo2:

Ne dandik spoiler öyle yahu, erkek erkeğe dövüşmüşte yok neymiş. Korsan serisi bu korsan, sanki bana insanlık için çalışan yardım kuruluşu. Birde aynı yarayı bende aldım klişesi her seride olacak. Oldu olacak yarım saat dinlenme hakkı da versin, adaletli bir şekilde yenmek için. :(
Bu seride bahsi geçen korsanlığı ben bizim dünyamızdaki ile kıyaslamıyorum Selim öyle yapınca seriden soğuyor insan :D Her korsan ünvanını alan Teach gibi olsa WG melekler topluluğu olmalıydı seride :oleyo2:
Arada bir en az bizimkiler kadar karakterli düşmanlarda çıksın karşımıza bir iyi bizimkiler olmasın bence öyle daha gerçekçi olur. Misal Luffy Bellamy'i tekleyebilirdi Dressrosa'da ama orada yaptığı ile sadık bir dost kazandı yine. Bu seferde Luffy düşmanına saygı duysun, ona minnettar kalsın az hikayeye çeşitlilik gelsin benim hoşuma gitti açıkçası :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık