Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri'deki mantra Kizaru'da yok.
Uyandırılmış meyve olduğundan yaptığı logia savunması Fuji'de yok.
Çevredeki cansız maddeleri manipüle edip Mochi yapma yeteneği hiçbirinde yok.
Gördüğümüz kadarıyla da armamenti gayet sağlam. Mevcut amirallerle karşılaştırınca eksik tarafı olduğu konular olsa da üstün olduğu taraflar da var. Bu sebepden dolayı adama amiral seviyesi diyoruz zaten. Her konuda üstün olsa Yonko olacak herif, amiral seviyesi değil.
Bence meyvelerin oluşturduğu fark senin beklentinden çok daha fazla, onu kapatamıyor üstün tarafları. Burada ayrılıyor fikirlerimiz.
Şu saldırı WB'nin kafaya da denk gelse aynısını yapar. WB'nin özel bir derisi olduğundan bahsedilmedi. Kusura bakma ama Squardo'nun kılıcı bile delip geçiyorsa WB'nin gövdesini denk getirdi mi şu saldırıyla bir yerlerine koparmama gibi bir lüksü yok Kata'nın.

Amiral'ler hala üstün güç olarak duruyor. Ama bu konuda net olmamak lazım. Şu an için yaptıklarıyla bu kadar bu seviyeye yakın olan başka isim görmedik. Yani Denizci olsa neden olamasın ki Katakuri Amiral? Olabilir bence.
Denizci olsa Dof eziği bile amiral olabilir belki korların düzeyine bakınca da şu ana kadarki amirallerle bir değil bence.
 
Benim anlamadığım Flampe bu cesareti nereden buluyor yahu annenden sonra en çok korkman gereken kişi Katakuri
Hayır. DOFF ile kapışırken de gösterdi. Arena da savaşırken de gösterdi. Birbirlerine vurduklarında kral haki açığa çıkıyor oraları atladın herhalde :) 883. bölüme bak Doff vs Luffy
biliyorum onları söyleyecektim ama onlar istisna gibi geldi birbirlerini çarpışınca kral hakisi çıkıyor burda dokunmadan bayıltmak için çıkartıyorlar.
 
Şunu anladım birazcık: Amiral seviciler tutuşmuş sanki. Sağ kollar (Kata) bu serinin zirve karakterlerinden. Amiraller ile dövüşüp ayakta kalabilecek karakterlerden (yener demiyorum). O yüzden bu ve bundan sonraki vs lerde amiraller ile karşılaştırma olacaktır artık. Bu saatten sonra amiraller, Luffy açısından dokunulmaz olmayacak. Eskiden olduğu gibi Luffy, amiral karşısında bir şey yapamaz dediğimiz zamanlar gitti. Siz kabul etseniz de kabul etmeseniz de Luffy'nin bundan sonraki rakipleri için amiral karşılaştırması yapılacaktır.
 
Sağ kollar çok küçümseniyor yahu Marco Wb nin öldüğü saldırıları yaşadı adam doğru düzgün yara bile almadı iki amirali tekmesiyle uçurdu Ben beckman amiralle dövüşmeyeciğini mi söylüyorsunuz .
 
Bence meyvelerin oluşturduğu fark senin beklentinden çok daha fazla, onu kapatamıyor üstün tarafları. Burada ayrılıyor fikirlerimiz.

Denizci olsa Dof eziği bile amiral olabilir belki korların düzeyine bakınca da şu ana kadarki amirallerle bir değil bence.
Tabii eldeki veriler bir şeyi net olarak ortaya koymayınca inanç ayrılığı ortaya çıkıyor, tıkanma noktasındayız :D
Senin aksine genel algıyı "Luffy bu arctan sonra amiral alamaz" kafasında gördüğüm için yakıştırılmadığını düşünüyorum. Kitle imha potansiyeli olsa tartışılacak bir olay kalmazdı da işte.
 
Bana göre de Luffy'yi Sağ Kol, Sağ Kolları Amiral yapmak abartı. Herkes kendince yorumluyor işte.
Spoilere göre Kata seni kendimden aşağı görmüyorum demiş. Ve Kata sağ kol.

Buna rağmen böyle düşünmeyebilirsin. Ama bu dövüşle Luffy sağ kol seviyesinde demek abartı değil bence.
 
Kataya iyi ki bi reis dedik iyi ki bi kral dedik hemen amiral olmuş neyse haftaya yonko seviyesine çıkarılırsa şaşırmam.
 
bu dövüşte o seviyeye geldi demek daha doğru olur yoksa dövüş boyunca Luffy ezildi luffy yesin dinlensin sağlığına kavuşsun işte o zaman sağ kol seviyesi diyebiliriz.
Şu an Kata kendi seviyesinde görüyor. Yani aynı seviyenin adamıyız diyor. Luffy'nin yenmesine gerek yok. Kim yenerse yensin aşağı yukarı Luffy'nin sağ kol seviyesinde olduğunu değiştirmez. Bütün sağ kollar tamamen eşit güçte olacak diye bir şey yok.

Tabi bölüm çıkınca bakmak lazım. Kata'nın sözü tam olarak buysa benim gözümde Luffy sağ kol olur. Luffy yenilse bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık