Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyi amirallere uygulamanın manası yok. Yani onlarda da geleceği görecek k.haki olacak diye beklememek lazım. Kata'ya hakkını vermek lazım. Ama amirallere de haklarını vermek lazım. Mangakanın onları uyanıştan mahrum bırakacağına inanıyor musunuz? Peki bu uyanış çevreyi etkilerse ne olur? Her yer magma, ışık olursa? Issho, çok geniş bir alanı basınç altında bırakırsa? Logia olanların ekstra olarak logia savunması dediğimiz avantajı var.

Amiralleri Luffy'e karşı ölümüne bir savaşta çizse muhtemelen ağzınız açık kalır. Birçok kişiye göre Rossa'da da Dof amiral idi. Gaza gelmeyip beklerseniz, amirallerin nasıl canavarlar olduğunu da görürsünüz elbet.
Günübirlikçiler. :(
 
Acaba BM, Katakuri nin bu yüzünü biliyor mu? Annesi sonuçta bilmesi lazım sanki. Hatta Pudding e üçüncü gözünü örtmesini söylediği gibi Katakuriye de ağzını kapatmasını o mu söylemiş? Pudding ve Lola ya iğrençsin dediği gibi Katakuri ye de böyle der mi? Derse nolur? :confused:
 
Amiral Yonko kıyaslamalarında Wb ve Akainu dışarda tutulmalı.
Çoğu karışıklık ondan oluyor.
İkisi de istisna güçler.
 
Flashback to Rayleigh teaching Luffy to use the Observation Haki saying that it's essentially one's instincts amped up to a higher level. The ability to unconsciously sense things and react to them.
Hmmmmmmmmmm.

Yani Gomu gomu no Baka gerçekten de k.hakiydi :D Tek sıkıntısı karşılık verememekti :D Flambe istemeden Luffy'i paralize ederek bu hissi tekrar tekrar deneyimlemesini sağlamış yani, ilginç. Ayrıca Katakuri adamdır. Büyüksün riiz.
 

Şu vuruş kafaya gelse kafa koparırdı biliyon di mi? Katakuri'nin o gösterdiğini yapmasına gerek yok. Katakuri'nin yapacağı şeyleri de Fuji yapamaz. Fuji'den bir logia savunması bekleyebiliyon mu? Yok.

Bu adamın uyanışta herhangi bir yerden portal açıp neredeyse kong gun vari ataklar çıkarıyor. Şu son bölümde olanlar işi ayrı seviyeye çıkarıyor. Ki büyük ihtimal dozaj daha da artacak.

Sorun şu ki Katakuri'yi bugün denizci yapsan Amiral olabilecek çapta biri. Bu adama daha düşüğü fazla sırıtır.
Bence amiraller Katadan güçlü. Amiral WBnin kafayı uçuruyor meyvesiyle, Luffy kim?

@RedTeroR bak şimdiki Luffy ve WByi bir tutuyor adam. :)
 
WB ve BigMomın meyveleri de ayrı düzeyde. Kastettiğim de bu. Amirallerin meyvesi op, bu da onlara farklılık katan en önemli unsur.
Şimdi mochi nere Fujinin meyve, lav, soğukluk, parıltı vs nere? Benim dediğim bu meyvelerden birini Kataya versem bence net amiral olur.
Katakuri'deki mantra Kizaru'da yok.
Uyandırılmış meyve olduğundan yaptığı logia savunması Fuji'de yok.
Çevredeki cansız maddeleri manipüle edip Mochi yapma yeteneği hiçbirinde yok.
Gördüğümüz kadarıyla da armamenti gayet sağlam. Mevcut amirallerle karşılaştırınca eksik tarafı olduğu konular olsa da üstün olduğu taraflar da var. Bu sebepden dolayı adama amiral seviyesi diyoruz zaten. Her konuda üstün olsa Yonko olacak herif, amiral seviyesi değil.
Edit: H. Hakiyi gene eklemeyi unuttum. Adamda o da var. :D
 
Bence amiraller Katadan güçlü. Amiral WBnin kafayı uçuruyor meyvesiyle, Luffy kim?

@RedTeroR bak şimdiki Luffy ve WByi bir tutuyor adam. :)
Şu saldırı WB'nin kafaya da denk gelse aynısını yapar. WB'nin özel bir derisi olduğundan bahsedilmedi. Kusura bakma ama Squardo'nun kılıcı bile delip geçiyorsa WB'nin gövdesini denk getirdi mi şu saldırıyla bir yerlerine koparmama gibi bir lüksü yok Kata'nın.

Amiral'ler hala üstün güç olarak duruyor. Ama bu konuda net olmamak lazım. Şu an için yaptıklarıyla bu kadar bu seviyeye yakın olan başka isim görmedik. Yani Denizci olsa neden olamasın ki Katakuri Amiral? Olabilir bence.
 
Her kral hakisinde oluyor animede gösterilmiyor en son kral hakisini Luffy punk hazarda gösterdi.
Hayır. DOFF ile kapışırken de gösterdi. Arena da savaşırken de gösterdi. Birbirlerine vurduklarında kral haki açığa çıkıyor oraları atladın herhalde :) 883. bölüme bak Doff vs Luffy

Kral Haki sadece bayıltmak değil. Saldırı esnasında salgılıyorlar isterlerse veya iradeden ötürü salgılanıyor.
Ama genelde 2 kral haki sahibi çarpışırken gösteriyor Oda bize.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık