Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 893 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi k.hakiyi ele alalım.Bir karakter 0.5 saniye sonrasını görsün, diğeri de 5 saniye sonrasını. Ama sonuçta ikisi de k.hakinin gücünü kullanmış olur. Ama h.hakide seri sonunda şöyle denirse mantıksız olur: ''H.haki şöyle şöyle amaca hizmet ediyor'' falan gibi.

Bir de şöyle bir durum var: B.haki, ve k. hakiyi çoğunluk kullanabiliyor. O yüzden karakterler arasında uçrumlar arası normal. Ama h.haki'yi kullanan kişi sayısı zaten çok az. Sen kalkıp bu az kişi arasındakilerden de seçme yaparsan bu çok saçma olur. Doff, Kata h.hakinin %100 ünü kullansın demiyorum, bari adamlar %20 sini kullansın ama yeter ki bu h.hakinin ne gücü varsa bunu kullanabilsin.
Haki irade demek. İradeleri o kadar yüksek değilmiş demek ki. Haoshoku'nun gerçek gücünü anca Yonko savaşlarında görebileceğiz. Kaido, Teach vs.
 
Katakuri'yi harcayıp geçmek istemediğini gösterdi E. Oda.

Bu dövüşün sonucu muhtemelen berabere bitecektir.

Ya da çoğu kişinin dediği gibi sırtı yere değdikten sonra Katakuri, Luffy'nin gitmesine izin verebilir.
 
Katakuri durduk yere kendine bir mızrak batıracak bir salak değil. Flambe Luffy'e saldırmasaydı, Luffy'nin Katakuri'nin atağına nasıl karşılık vereceğini bilmiyoruz. Sanırım Katakuri bunu farketti ve artık Luffy'i kendine denk gördü.
 
Len hemen amiral yaptınız yine. Yeni Dünya'ya girdik gireli her iki hareket yapanı amiral seviyesine çıkarıyorsunuz. Ne seviyeymiş arkadaş çıkan çıkana. Yonkoyu tayfasıyla ezen marinenin en büyük savaş güçleri bunlar olacak ve her önüne gelen bu seviyede olacak.
5 tane amiral vardı o savaşta. Karşıda bir Marco bir Wb hemde deplasmandalar yani bir zahmet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık