Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 892 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bu saatten sonra katayı yenerse hoşuma gitmicek.Katayı yenmesi için en az onunda katayı bu kadar süre dövüp yıpratması lazım.Kata saçma sapan bir mantıkla yenilmez umarım.Adam yorulmadı bile baya güçlü durumda.
 
O sahne gerçek olamaz abi.Belliki Luffy orda geleceği görmüş.Ha diyeceksiniz ki o kadar kısa sürede net bir şekilde gelecegi görmesi mantıksız.Ama bence bu, o darbe gerçekse hayatta kalmasindan daha mantikli.
 
Luffy mizragi yemis gibi. Boyle felaket guclu bir rakipden bu darbeyi yemesi normal. Ama bir ihtimal gelecegi gorme olayini yapmissa bizim deli oglan mukemmel olur valla. Bu ihtimal bile beni heyecanlandirdi. Darbeyi yemisse sikinti buyuk ama yememisse reyiz saglam bir guc almis olucak. :a:
 
Valla bölüm çıksada sövsem dicem şimdi yahu. Bu sanjinin tipler tripler falan ne böyle. İyice sildi herifi bu Oda. Bildiğin karakter falan bırakmadı adamda. Yemin ediyorum keşke şurda zoro olsaydı. Haddini bildirseydi, Harbiden tayfanın kalanı keşke olsaydı Franky falan özledim lan. Bitsin artık şu kovalamaca toplu olarak görelim şu tayfayı artık yetti beaaaaaaa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık