Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 892 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Sanji ölse bari . Hala yazar şekilden şekle sokuyor. Gördükçe tiksiniyorum bu karakterden bune ebleh tavır.
 
Bu arc beni de ayar etti Sanji. Tayfa'nın peşinde BM var o hala sağa sola kalp atıyor.Yonkou arc da bu kadar cıvıklık fazla...
Bende bu yüzden karaktersiz diyorum adama.BM Namilerin peşindeyken Sanji pasta yapıyordu ve pasta yaparken bile Pudding'i görünce gözleri kalp şeklini alıyordu.Düğünde mesela kendi diyordu ''Kendime hakim olmalıyım.Yoksa beni öldürecek'' diye ama hala sululuk yapıyordu.Oda komiklik olsun diye yapıyor olabilir ama bu tarz ölüm tehlikesinin olduğu ciddi olaylarda karaktersiz biri olarak gözüküyor Sanji.
 
Nişancıyı Luffy vurmamıştı, kendi kız kardeşi (Flampe) çatal batırıyordu.http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/89/891/page/4
Teşekkürler. Ben burayı hatırlıyorum acaba kaçırdığım bir yer mi var diye düşünüyordum.

Benim burdan anladığım baya uzak bir yerden vurmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar sonra kız kızarak adama bir tane patlatıyor. Luffy bu mesafedeki kızın tepkisini görmesi bana mantıklı gelmiyor.

Sahneden bağımsız olması yada kötü niyetin sezilmesi düşünk ihtimal geliyor. Sahneden bağımsızsa neden koyuyorsun derler, taa o mesafeden seziyorsa helal olsun derim.
 
Katakurinin gördüğü de olabilir. Ama olayın meydana geliş şekline göre luffy'nin gördüğü olmalı. Yalnız böyle saçma p.up olmaz. Rogerin ruhu falan gelseydi keşke.
 
Biri sevdiğinden deliniyor diğeri güçsüzlükten :)
Yakışanı sorduk yahu :D
Hadi senin yoluna girelim... Ah garibim Ace, gücün yeteydi bloklamaz mıydın o magmayı Shanksın tereyağı muamelesi çektiği gibi? Luffy ise Sanjinin ailesini kurtarayım diye kapışıp dursun, garibim sevmese tayfasını bu kadar çekilecek dert değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık