Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Trafalgar D. Water Law vs. Charlotte Cracker

Cracker Vs Law

  • Law kazanır

  • Cracker kazanır

  • Kararsızım


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Luffy basamadı çünkü hızı yetmedi ? Hızı yetti de basmadı mı sanki :bilmem:

Adam capcanlı üzerinde çizik dahi yok ama saldırırken haki kullanmıyor. En azından koka yapmıyor ben koka yapsa Luffy'nin diğer tarafından çıkar demiyorumki yapmadı diyorum.

Yorumlarımda daha neyi yorumladığımı çözememişsin Hasan. O dövüş için Kıraker yenilmeliydi diyorum ve bu yenilme olsun diye bir dünya ahmaklık çizildi diyorum. Kıymetli karekterine laf ettiğim falan yok. Gücü yetmezdi yada yeterdi dediğim yok.

Adam akıllı bir vs çizse Luffy alsa kim ne diyecek ? Oruç bunun bir altını almamış mı ?

Manga bize ne verdi peki. Karekterin gücünü ıslatıp yemeyi, yedikleriyle moda girmeyi, karektere verdiği en belirleyici özellik olan darbelerden kaçınmayı bir kenara bırakmayı vesaire.

Oda bir karekter çiziyor o karekter gelip Luffy ile dövüşüyor buraya kadar bir sıkıntı yok. Yalnız olaylar bundan sonra değişmeye başlıyor. Mesela Kıraker'e darbelerden hoşlanmayan kendini riske atmayan bir kişilik vermiş güzel farklı bir renk katmış, peki sonra ne oluyor ? Verdiği kişiliğin tam tersi davranıp kaybediyor. Düşman yeni bir mod açmışken boduslama dalıyor.

Dof'a bir kişilik vermiş, zeki işini bilen diye geziyor etrafta taa yıllar önce ben onu hafife almam dedirtiyor sonra ne oluyor ? Böceksiniz şusunuz busunuz deyip yeniliyor. Yensin yenilsin orasını geç önemli olan karekterlerin kendilerine has kişiliklerinin tam tersi davranmaları.

Kata gene aynı mesele, anama sorun çıkaracak kendim ilgileneyim diyor ama sonra bakıyoruz sırtını dönüp yemek yemeye koşturuyor veya bir iki bölüm sonra göreceğiz sakinliğini kaybedecektir.

Sonuç ben şahsen Luffy'nin dövüşlerini hesap etmiyorum güçlüdür, güçsüzdür Luffy'nin attığı vslerden ortaya çıkmaz. Konuyu fazla uzatmadan yazacağım her şeyi yazdığımı belirteyim.
Luffy basamadı çünkü Mangaka bastırtmadı. Hızı senaryo. Ve bunu da sen tahmin ediyorsun. Bak bizim olaya geliyorsun. Cracker basmadı Mangaka bastırtmadı oluyor. Luffy basmadı hızı yetmedi oluyor. Çifte standardı görebiliyorsundur Ferit.

Öncelikle Luffy yiyip yiyip g4'e girip eritip bir daha g4'e gir çık yapmıyor. Bunu Manga'da söyletinlerden anlaman lazım. Öncelikle öyle bir olaya Cracer de dayanamaz. Luffy ilk g4'ünü bile tam kullandı mı belli değil. Askerleri de un ufak etmekte sorun çıkmıyordu. Sorun sürekli toz hallerinden bile yeniden asker olmalarıydı. Bu noktada Luffy yemeye başlıyor. Yiyerek bitirmeye çalışıyor. Ondan beri ben g4'e girdiğini düşünmüyorum. Çünkü midesinde hiç boş yer kalmıyor. Cracker, eğer ki öncesinde yine g4'e girerek yediklerini eritip kendine karşı savaşmış olsaydı Luffy'e patlayarak öl diye bir şey demezdi. Çünkü yine g4'e girerek bunları eriteceğini bilirdi. Luffy de midemde daha yer kalmadı daha fazla yiyemeyeceğim demezdi. Direk g4'e girip öncesinde yaptığı gibi eritip yine yemeye devam ederdi.

Cracker olaya öyle devam etse Luffy'i yenemezdi. Luffy Tank Man modunda kalır yine aynı şekilde devam ederdiler. En sonunda Cracker'in sabrı tükeniyor ve karşısındakini savunmasız modta sanıyor gidip saldırıyor. Yani rakibini güçsüz durumda düşünüp saldırması doğal bir şey değil mi?

Ayrıca adam akıllı darbe yememiş olsa bile 11 saatlik kullanım onu sınırına getirmiş olabilir. Hatta Cracker'in sabrının tükenmesinin sebebi bu da olabilir. Yani herkes Cracker daha fazla devam edebilirdi diyor da? Ya o da sınırına geldiyse ve bu işin uzamasının onu da sıkıntıya sokacağını düşünüp onu yenmek için en iyi durumun şu an olduğunu düşünüp saldırdıysa? Çok mu aykırı duruyor şu durum? Siz alışmışsınız olayları hep Luffy aleyhinde düşünmeye o yüzden olayların diğer taraflarını göremiyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz.

Dof'un karşısındakini küçümsemesinin dövüşteki hangi olayına etki ettiğini söyler misin bana? Şimdi de Dof'un yenilgisinde gücünü tam olarak kullanmaması gibi bahanelerle geliyonuz.:D Ya arkadaş Dof'a LCD ekran plazma tv yayın yaptıran savaşta kalabilmesi için organlarını düzeltmesini sağlayacak şekilde senaryoyu evirip çeviren Oda değil miydi?

Doflamingo'nun kendi iç organlarını bile düzeltebilecek bir yeteneğe sahip olduğunu biliyor muydunuz yoksa? Yani şu noktada da sanki Dof lehine yapılmış Luffy'i daha da zor sokmayı sağlayacak hiçbir şey yapılmamış gibi konuşuyorsunuz ya ona bitiyorum. Açıkca ortada olan şu var. Luffy bu adamları aşıp geçecek. Ve Oda da bunu Luffy için kolay yapmayacak. En zor şekilde kazandıracak.

Kata öldüğünü düşünüp gidiyor. Ha düşünmese bile geri senaryo da neler olurdu Luffy oradan kurtulaz mıydı? Bunlar hep açıkta olan şeyler. Senaryo Oda'nın elinde olduğu için o noktada istediği gibi işleme şansı var. Luffy'i onların altında bırakmazdı g4'e sokardı aynen olaya devam edilirdi. Ayrıca Kata'nın sakinliğini kaybedip te savaşta yediği 3 tane teknik var. Ondan sonra Kata'yı bildiğin savaş içinde sakin olacak şekilde çizen de Oda.

Ne istiyorsunuz anlamıyorum. Kata'nın şu an sakin olmasının nedeni de Luffy'nin ona ulaşamıyor olması. Karşısında ona ulaşabilen biri olduğu halde sakin kalabileceğini söylüyorsanız Oda'ya haber uçuralım da öyle çizsin. Kata sakinliğini nasıl kaybedecek orası önemli ya da kaybedecek mi? Luffy k.hakide gelişipte hareketlerini öngörmeye başlayınca mı bocalayacak? Yoksa farklı bir sebepten mi? Önemli olan bu taraf.
 
Son düzenleme:
Tamam dövüşün saçmalığı ortada Doflamingo dövüşünde de vardı bu Dof'un başta onları hafife almamalıyım dedikten sonra kibrinden ve katliam yapacağım davasından saraydan dışarı atıyor Law'ın eli kolu bağlı kairosekili Luffy tek başına.Benim sorduğum şey senaryodan çok Cracker ve Dof'un birbirine olan güç ilişkisi sence Dof üstünmüdür Cracker'dan güç olarak yoksa birbirine yakın karakterler midir?
Aşağı yukarı ikisi de aynı seviyede bence.Yonko tayfasında olsa Dof'ta 3. komutan olabilirdi.Ama az bir farkla Cracker daha güçlüdür.İkisini vs attırsak uzun bir dövüşün ardından Cracker alırdı diye tahmin ediyorum.Dof'un fiziksel kuvveti ve meyvesi bisküvi askerlerini aşmaya yetmez.Ama Dof'un da Cracker'e oranla dayanıklılığı çok ileri seviyede.Dayanıklılığı sayesinde kolay yıkılmaz ve meyvesi sayesinde de savunma yapabilir ama sonunda Cracker alır.
 
Dof fanları hiç kusura bakmasın Law kazanır diyip Dof'u yüçelmek istemektedirler.

Yoksa luffy'nin bile yardımsız alamadığı adamı Law'ın yetenekleri ters geliyo Cracker'e falandı filandıyı geçin çünkü eşik farkı var henüz iki karater arasında.

Olay bundan ibaret.
 
@RedTeroR
Hala Krakerde çizik yoktu nereye hakisi bitmiş diyor ya :D
Bak bakalım burada Luffyde çizik var mı? Mamaya g4 ile giril hakisizlikten bayıldıktan sonra bu. Hakinin sadece armamentten ibaret olmadığnı da geçiyorum ha, oralara hiç girmeyeceğim hahahaha.
 
Law in meyve luffy den kat kat iyi de onda ki irade yok işte.Enerji mevzusu da var üstüne.Bunları geliştirse yer bunu,şuan ki durumda yenilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık